OFFSET

Yetkin
Arkadaşlar yakın zamanda (dün) POCO X3 Pro telefonum 3. yılına 1 ay kala hakkın rahmetine kavuştu. Tamir edilse bile nüks eden bir sorunmuş ondan tamir yerine yenisini almaya karar verdim. S23 FE nasıldır ve alışveriş kredisi ile 23 bin TL'yi geçmeyecek telefon önerir misiniz?(huzurlar içinde uyu yol arkadaşım)

Son düzenleyen: Moderatör:
S22 mi S23 FE mi ben şahsen ince ve zarif olsun diye S22 taraftarıyım ama S22 bir tık eski bir cihaz güncelleme garantisi sona erdi.

S22 termal ve batarya olarak çok kötü. Elinizde sürekli powerbank taşımak istemiyorsanız bulaşmayın bence. S23FE daha deneli bir cihazdır. Ancak ben olsam 26 bandına zorlayıp S23 alırdım.

Arkadaşlar yakın zamanda (dün) POCO X3 Pro telefonum 3. yılına 1 ay kala hakkın rahmetine kavuştu. Tamir edilse bile nüks eden bir sorunmuş ondan tamir yerine yenisini almaya karar verdim. S23 FE nasıldır ve alışveriş kredisi ile 23 bin TL'yi geçmeyecek telefon önerir misiniz?(huzurlar içinde uyu yol arkadaşım)
Güzel ama fiyatının düşmesini bekle. Bu telefon çok sattığından stok sorunu oldu fiyatları 1500-2000 TL arttı. Stok gelince tekrar 18500 TL seviyelerinde olur fiyatı.

Son düzenleme:
S22 mi S23 FE mi ben şahsen ince ve zarif olsun diye S22 taraftarıyım ama S22 bir tık eski bir cihaz güncelleme garantisi sona erdi.
S22'nin alacagi iki Android surumu daha var, S23 FE'nin ise uc. Bir guncelleme fazla alacak yani.
Bunlar disinda S22 daha premium bir cihaz ve kamera paketi daha basarili.
S23 FE ise batarya ve termal basarimda on plana cikiyor.

S22 daha zarif bir cihaz, geniş açı ve telefoto kamerası daha iyi. S23 FE daha yeni bir cihaz, pil olarak daha iyi (S22'yi tüm özellikleri açık kullanırsanız 4-5 saat ekran süresi alabiliyorsunuz), daha serin kalan bir cihaz.
Yalnız siz Poco bir telefondan geçmişsiniz, eğer öncelikli amacınız oyun oynamak ise Poco X6 Pro daha iyi olur ama kamera ve malzeme kalitesi olarak daha kötü.

Ekran kasa oranı çoğu a serisinden bile kötü. %82 civarı. Bu sizi rahatsız etmeyecekse güzel bir cihaz. Premium olma konusunda S22 ile karşılaştırılamaz bile. O tarz bir isteğiniz varsa pilden kısıp S22 ya da bütçe arttırıp S23 öneririm.

Sizin için tasarım ve "premium" bir telefon hissiyatı çok önemliyse S22. Ancak termal ve batarya konusunda çok kötü bir cihaz. Özellikle yaz aylarında eliniz de bile tutamazsınız. S23 FE ise dış görünüş anlamında orta segment bir Android telefona benziyor. Ancak donanım anlamında iyi bir cihaz.