michaelscarn

Çalışkan
Bypass charging özelliğini kullanarak oyun oynamak istiyordum ama sanırım sadece orijinal adaptörle oluyor. Doğru mudur? Öyleyse ileride orijinal adaptörü alabilirim ama yine de şimdilik daha uygun bir adaptör lazım.
  1. Bana mümkünse battery bypass özelliğini destekleyen, değilse uygun fiyatlı ve bataryaya/telefona zarar vermeyecek bir adaptör önerebilir misiniz?
  2. Spigen’in 700-1000 TL kılıfları fiyatına değer mi?
  3. Kamera koruyucu ve cam koruyucuda yüksek meblağlar ödemeye gerek var mı? Herhangi bir telefoncuda yaptıracağım bir korumayla bir süre idare edebilir miyim?
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kamera koruyucularının çoğu sensörün üstüne ekstra cam katmanı ekliyor, ışığı kırıyor, netliği bozuyor. Bir süre sonra fotoğraflar bulanık, renkler soluk, gece çekimleri çamur gibi olur. Bazı modellerde ısıyı da hapsedip sensörün ömrünü kısaltıyor. Safir de olsa en iyisi takmamak. Kılıf olarak Benks öneriyorum.

O kamera koruyucularının çoğu sensörün üstüne ekstra cam katmanı ekliyor, ışığı kırıyor, netliği bozuyor. Bir süre sonra fotoğraflar bulanık, renkler soluk, gece çekimleri çamur gibi olur. Bazı modellerde ısıyı da hapsedip sensörün ömrünü kısaltıyor. Safir de olsa en iyisi takmamak. Kılıf olarak Benks öneriyorum.
cam koruması almayacağım o zaman, bütçede sorun çıkmazsa da https://www.hepsiburada.com/benks-g...ks-magclap-tpu-cerceve-siyah-p-HBCV00005XOSHL kılıfını alırım herhalde. Teşekkürler