Makaleler
6
Dün yaşanan sorunu Samsung hızlı bir şekilde çözerek dün planlanan güncelleme 1 gün gecikerek bugün geliyor!
Kaynak: Ice universe.

Türkiye'ye global dağıtımda ön sıralardaysak bugün yarın gelir. En kötü cuma günü geleceğini düşünüyorum.

İyice arapsaçı oldu 7, Samsung'un yeni Fold'larla falan birlikte gecikmeden 8'i vermesi lazım. 7'de de böyle 6 gibi takılırsa artık millet Android 18-19'a geçerken Samsung hala 16'da kalacak.

İyice arapsaçı oldu 7, Samsung'un yeni fold'larla falan birlikte gecikmeden 8'i vermesi lazım. 7'de de böyle 6 gibi takılırsa artık millet Android 18-19'a geçerken Samsung hala 16'da kalacak.

Yeni fold flip 7 de One UI 8 ile gelecek. Bu güncelleme biraz sorunlu güncellemeydi ama UI8 de bu sorunlar olmayacaktır.

Samsung, One UI 8'i de geciktirmek istemediği için hızlıca geliştirmeye başlamış. Sızan görsellerde yeni galeri, daha fazla blur efekti gibi özellikler var.

Son düzenleme:
Yaz gelene kadar yapmam. 6.1 ilk çıktığında iş yerine şarj aleti ile gidiyordum. O zamanlar telefon 6 aylıktı, S23.

Yaz gelene kadar yapmam. 6.1 ilk çıktığında iş yerine şarj aleti ile gidiyordum. O zamanlar telefon 6 aylıktı, s23.

6.1 ile 7'yi aynı kafese koymayalım. OpenGL'den Vulkan'a devrimsel bir geçiş var ve bu her anlamda çok çok iyi bir geçiş. Telefonunuz daha hızlı daha uzun ekran süresi vs. ile karşılaşacak. E maalesef Samsung'un yaptığı bir eşeklik betayı geç başlatınca geç bitiyor.