S24 Ultra vs S25

Kamera ve batarya.

Çünkü düz 16'ya bütçem yetmiyor ve yetecek olsa bile yapay zeka özellikleri kötü. Yeni iOS güncellemesi de çok kötü. Bu nedenle S25, 15'ten daha iyi olduğuna göre, teknolojisi eskimiş 16e de mantıklı olmayacağına göre hangisi daha mantıklı? 15 mi, 16e mi? Anladın mı şimdi?

TR cihazı alacağım.

Açıkçası 60 Hz hiç sorun değil ama yeni iOS arayüzünü hiç beğenmedim.

Çok büyük geliyor mu ekranı? iPhone 11'den geçeceğim.

Arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. Son olarak, eğer yeterli yanıt gelirse bir konu daha açmayacağım. Sizce şu telefonlar arasında en mantıklısı hangisi? En önemli 2 faktör: kamera ve batarya.

iPhone 16e vs iPhone 15 vs Samsung S25 vs S24 Ultra vs iPhone 16

Şu anki cihazım: iPhone 11.

Bu arada, bu seçenekler arasında 16 olursa ve olmazsa diye 2. seçeneği de belirtirseniz çok sevinirim.
Batarya icin iPhone 16. Kamera icin Galaxy S24 Ultra. Ben kamerayi daha cok onemsiyorum. Ben ikisini de almazdim bu arada. S25+ alip, 8 Elite ile keyfime bakardim.

Batarya icin iPhone 16. Kamera icin Galaxy S24 Ultra. Ben kamerayi daha cok onemsiyorum. Ben ikisini de almazdim bu arada. S25+ alip, 8 Elite ile keyfime bakardim.
Şahsen büyük ekran tercihim değil ama S24 Ultra'yı düşünüyordum. Bu arada S24 Ultra'nın bataryası daha büyük, neden batarya için 16 dediniz? Arada büyük bir mAh farkı var, ondan sordum.

Şahsen büyük ekran tercihim değil ama S24 Ultra'yı düşünüyordum. Bu arada S24 Ultra'nın bataryası daha büyük, neden batarya için 16 dediniz? Arada büyük bir mAh farkı var, ondan sordum.
16 hem 60 Hz hem de paneli kaliteli degil. Fazla pil tuketmiyor. Samsung, One UI 7'den sonra pil omrunde dusus yasandi. Duz 16 modeli gunluk kullanimda daha fazla kullanim sunar.

Tabiki de S24 Ultra. S25 base bir model, çirkin ve gereksiz ağır. Kumlanma sorunu çözülmüştür illa, Samsung'un ilk sunduğu üretimler preview gibi düşünebilirsiniz. Preview'e göre üründe sorun varsa düzeltiliyor. S7 Edge'de de AMOLED sorunu vardı, şuan yok.

Bu arada OneUI 7'ye terfi edilmemişse telefon sakın güncellemeyin :D

Üst mesajlarda Apple'ın tercih edilme nedeni olarak optimizasyonunu konuşuyorduk okursan anlarsın. Batarya boyutunun ufak olması bir şey değiştirmez, stabil ve optimasyonu çok iyi. Artık iPhone tercih edenler kameradan ziyade stabilite ve optimizasyon için alıyor.

Kamera ve batarya.

Çünkü düz 16'ya bütçem yetmiyor ve yetecek olsa bile yapay zeka özellikleri kötü. Yeni iOS güncellemesi de çok kötü. Bu nedenle S25, 15'ten daha iyi olduğuna göre, teknolojisi eskimiş 16e de mantıklı olmayacağına göre hangisi daha mantıklı? 15 mi, 16e mi? Anladın mı şimdi?

TR cihazı alacağım.

Açıkçası 60 Hz hiç sorun değil ama yeni iOS arayüzünü hiç beğenmedim.

Çok büyük geliyor mu ekranı? iPhone 11'den geçeceğim.

Arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. Son olarak, eğer yeterli yanıt gelirse bir konu daha açmayacağım. Sizce şu telefonlar arasında en mantıklısı hangisi? En önemli 2 faktör: kamera ve batarya.

iPhone 16e vs iPhone 15 vs Samsung S25 vs S24 Ultra vs iPhone 16

Şu anki cihazım: iPhone 11.

Bu arada, bu seçenekler arasında 16 olursa ve olmazsa diye 2. seçeneği de belirtirseniz çok sevinirim.
Tuğla gibi telefon. Kasa yanlarında inceltme yapılmamış, kenarları dik. Oyun oynarken belli bir zaman sonra kenarları acıtıyor. Bir de kalın telefon olduğu için kılıf takınca daha kalın oluyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt