S24 Ultra vs S25

Batarya icin iPhone 16. Kamera icin Galaxy S24 Ultra. Ben kamerayi daha cok onemsiyorum. Ben ikisini de almazdim bu arada. S25+ alip, 8 Elite ile keyfime bakardim.

Batarya icin iPhone 16. Kamera icin Galaxy S24 Ultra. Ben kamerayi daha cok onemsiyorum. Ben ikisini de almazdim bu arada. S25+ alip, 8 Elite ile keyfime bakardim.
Şahsen büyük ekran tercihim değil ama S24 Ultra'yı düşünüyordum. Bu arada S24 Ultra'nın bataryası daha büyük, neden batarya için 16 dediniz? Arada büyük bir mAh farkı var, ondan sordum.

Şahsen büyük ekran tercihim değil ama S24 Ultra'yı düşünüyordum. Bu arada S24 Ultra'nın bataryası daha büyük, neden batarya için 16 dediniz? Arada büyük bir mAh farkı var, ondan sordum.
16 hem 60 Hz hem de paneli kaliteli degil. Fazla pil tuketmiyor. Samsung, One UI 7'den sonra pil omrunde dusus yasandi. Duz 16 modeli gunluk kullanimda daha fazla kullanim sunar.

Tabiki de S24 Ultra. S25 base bir model, çirkin ve gereksiz ağır. Kumlanma sorunu çözülmüştür illa, Samsung'un ilk sunduğu üretimler preview gibi düşünebilirsiniz. Preview'e göre üründe sorun varsa düzeltiliyor. S7 Edge'de de AMOLED sorunu vardı, şuan yok.

Bu arada OneUI 7'ye terfi edilmemişse telefon sakın güncellemeyin

Üst mesajlarda Apple'ın tercih edilme nedeni olarak optimizasyonunu konuşuyorduk okursan anlarsın. Batarya boyutunun ufak olması bir şey değiştirmez, stabil ve optimasyonu çok iyi. Artık iPhone tercih edenler kameradan ziyade stabilite ve optimizasyon için alıyor.

Tuğla gibi telefon. Kasa yanlarında inceltme yapılmamış, kenarları dik. Oyun oynarken belli bir zaman sonra kenarları acıtıyor. Bir de kalın telefon olduğu için kılıf takınca daha kalın oluyor.

Tuğla gibi telefon. Kasa yanlarında inceltme yapılmamış, kenarları dik. Oyun oynarken belli bir zaman sonra kenarları acıtıyor. Bir de kalın telefon olduğu için kılıf takınca daha kalın oluyor.

İşim gereği kullanacağım sadece.

Seçeneklerde yok ama S25+.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…