S24 Ultra'dan 15 Pro Max'e Geçmek

SafakB

Becerikli
Makaleler
1
Merhaba,

Mevcut olarak elimde Yurt Dışı S24 Ultra cihazım var. Bu cihazı abime verip onun da desteği ile 15 Pro Max'e geçmek gibi bir düşüncem var. Normalde 16 Pro Max'e geçecektim ancak stok sorunları yaşıyorum.

Sizce bu geçiş mantıklı mı? S24 Ultranın SIM süresi de azalmıştı 15 Pro Max'e geçince o da yenilenmiş olacak.

Not: Vereceğim cihaz da yurt dışı alacağım da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten daha önceden Pro kullaniyormuşsun. 16 Pro stoğu bekleyebilirsin.

Zaten daha önceden Pro kullaniyormuşsun. 16 Pro stoğu bekleyebilirsin.

Aynen 15 Pro çok küçük kalıyordu bana göre o yüzden de değişmiştim esasen.

Yani eşdeğer iki cihaz. Sonuçta 24 Ultra'da kendine sahip bulacak. iPhone denemek istiyorsanız neden olmasın? Ne kadar gerekli? Sıfır. Satıp alacak olsaydınız, üstüne para ödemek zorunda kalacak olsaydınız hayır derdim.

Ben 15 yıllık iPhone'cu olarak iPhone'dan Samsung S24 Ultra'ya geçtim, ama hiç memnun kalmadım. Peki, iPhone'a geri dönecek miyim? Hayır. 2025 yılında 30W şarj ile yaşanmaz. Rakipler Xiaomi, Honor, Vivo, 90W şarj desteği veriyor. Yazılım desen, iOS'un pek numarası kalmadı; işletim sistemleri birbirine benzer. One UI tam bir rezalet, onu saymıyorum. Çinliler yapıyor bu işi artık.

Bende senin gibi 15 Pro'dan geçtim.

Yurt dışı almayı planlıyorsan, Mi 15 Ultra veya Google Pixel 9 XL öneririm. Kayıt sorunu yok artık direkt dirençsiz servermiş diye duydum.

Yani eşdeğer iki cihaz. Sonuçta 24 Ultra'da kendine sahip bulacak. iPhone denemek istiyorsanız neden olmasın? Ne kadar gerekli? Sıfır. Satıp alacak olsaydınız, üstüne para ödemek zorunda kalacak olsaydınız hayır derdim.

Ben 15 yıllık iPhone'cu olarak iPhone'dan Samsung S24 Ultra'ya geçtim, ama hiç memnun kalmadım. Peki, iPhone'a geri dönecek miyim? Hayır. 2025 yılında 30W şarj ile yaşanmaz. Rakipler Xiaomi, Honor, Vivo, 90W şarj desteği veriyor. Yazılım desen, iOS'un pek numarası kalmadı; işletim sistemleri birbirine benzer. One UI tam bir rezalet, onu saymıyorum. Çinliler yapıyor bu işi artık.

Bende senin gibi 15 Pro'dan geçtim.

Yurt dışı almayı planlıyorsan, Mi 15 Ultra veya Google Pixel 9 XL öneririm. Kayıt sorunu yok artık direkt dirençsiz servermiş diye duydum.
Yurt dışı cihaz almak yerine elimden s24 ultrayı çıkarıp yurt içi kayıtlı olarak Honor Magic 7 Pro aldım arkadaşlar.

Geri
Yukarı Alt