S25 serisinin 4 aylık satış rakamları!

S21 ultra kullanıyorum, o kadar çok alıştığım güzel özellikleri var ki anlatamam. Bir yanım iPhone'a geçmek istiyor bir yanım üst model Samsung'a. Sanırım telefonu değiştireceğim zaman zor bir karar olacak.

Konu dışı olacak biraz ama Apple ekosistemi ve Pro serisi almayı düşünmüyorsan bence Samsung ile devam et. Değiştireceğin zaman konu açmanı öneririm.

Xiaomi 15'in kablosuz hızlı şarj özelliği 50W iken, Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kablolu hızlı şarj özelliği 45W. Fıkra bu kadar...

Redmi Note 12 kullanıyorum bir dahakine Samsung alacağım. Annem 5 sene kullandı 2 senedir de kardeşim kullanıyor.

Geçen mağazada inceledim. Çok kaba ve kalınlar. S22 Ultra eski model ama tasarım olarak daha kibar.

S25 FE'yi merak ediyorum, 23/24 neredeyse birebirdi çünkü.

Son düzenleme:
Konu dışı olacak biraz ama Apple ekosistemi ve Pro serisi almayı düşünmüyorsan bence Samsung ile devam et. Değiştireceğin zaman konu açmanı öneririm.
Kesinlikle pro altı iPhone almam zaten. Piyasada eskiden 11de olduğu gibi 13-14-15 çılgınlığı var, verilmez o paralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…