Detaylar
Kim cevapladı?O zaman kullan dostum, hani en güncel telefonunu alabilecek bütçeye çıkabiliyorsan sorunun cevabını vermişsin gibi. Alt modeller olsa neyse derim de hem kullanmak istiyorsan, hem de bütçen varsa al.
256 GB konusuna gelirsek, bundan önce kullandığım iki telefonda 256 GB'dı, bir problem yaşamadım ama galerisi bol olanlar, yüksek alanlı oyunlar yükleyenler için yeterli değildir tabii.
Astrea Virgo
Yetkin
Öncelikle elinizdeki telefondan yola çıkarak bir tavsiyede bulunalım. Şuan elinizdeki telefon nedir?
Eğer daha önce Iphone kullanmadıysanız, android alışkanlıklarınızın karşlığını Iphone 17-16 Pro'larda veya Pro Max'lerde göreceksiniz.
256 GB depolama genel kullanımda yeterlidir ancak fotoğraf ve video çekimleri için az kalacaktır.
Eğer daha önce Iphone kullanmadıysanız, android alışkanlıklarınızın karşlığını Iphone 17-16 Pro'larda veya Pro Max'lerde göreceksiniz.
256 GB depolama genel kullanımda yeterlidir ancak fotoğraf ve video çekimleri için az kalacaktır.
S25 Ultra 512 GB vs 16 Pro Max 256 GB vs 17 Pro 256 GB. Biraz bütçeyi zorlayıp 17 Pro alabilirim. Hangisi daha iyi sizce? iPhone hiç kullanmadım, kullanmak istiyorum. Depolama olarak da sizce 256 GB yeter mi iPhone'larda?
palien
Başarılı
Öncelikle elinizdeki telefondan yola çıkarak bir tavsiyede bulunalım. Şu an elinizdeki telefon nedir?
Eğer daha önce iPhone kullanmadıysanız, Android alışkanlıklarınızın karşlığını iPhone 17-16 Pro'larda veya Pro Max'lerde göreceksiniz.
S23 FE var şu an.
Son düzenleyen: Moderatör:
Astrea Virgo
Yetkin
İşte mevcut cihanızın eksiklerini hissetmemeniz için Apple tarafında 16 Pro (106 bin lira) veya 17 Pro (115 bin lira) almanız gerekiyor ki yapacağınız tercihin bir değeri olsun. Bütçeniz bu kadar yükseklere çıkabiliyorsa almışken en iyisini alın derim. Eğer bütçeniz limitliyse Galaxy S25 Ultra fazlasıyla işinizi görecektir.
- Makaleler
- 43
iPhone 16 Pro iyi hoş ama biraz “ara model” olarak kaldı maalesef. iPhone 15 Pro'dan sonra büyük bir yenilik sunmadı, iPhone 17 Pro varken de tercih edilmesi pek mantıklı değil. Bu yüzden iPhone 16 Pro'yu doğrudan eleyin derim. Eğer bakacaksanız, ya iPhone 15 Pro'ya ya da iPhone 17 Pro serisine bakın. İkisi arasından da bütçenizi fazla zorlamayacaksa kesinlikle iPhone 17 Pro derim. S25 Ultra mı, iPhone 17 Pro mu? Sorusuna gelince, bu tamamen size bağlı. Android kullanıyorsunuz ve iPhone'a geçmeyi düşünüyorsunuz; geçilir mi? Evet, kesinlikle geçilir.
Emre Human
Üstün
S25 Ultra 16 Pro dan iyi değil mi zaten? Kafadan onu elemek lazım. Onun yerine düz İphone 17 yi alternatiflere koymak daha yerinde karar olur.İşte mevcut cihanızın eksiklerini hissetmemeniz için Apple tarafında 16 Pro (106 bin lira) veya 17 Pro (115 bin lira) almanız gerekiyor ki yapacağınız tercihin bir değeri olsun. Bütçeniz bu kadar yükseklere çıkabiliyorsa almışken en iyisini alın derim. Eğer bütçeniz limitliyse Galaxy S25 Ultra fazlasıyla işinizi görecektir.
palien
Başarılı
İşte mevcut cihanızın eksiklerini hissetmemeniz için Apple tarafında 16 Pro (106 bin lira) veya 17 Pro (115 bin lira) almanız gerekiyor ki yapacağınız tercihin bir değeri olsun. Bütçeniz bu kadar yükseklere çıkabiliyorsa almışken en iyisini alın derim. Eğer bütçeniz limitliyse Galaxy S25 Ultra fazlasıyla işinizi görecektir.
Aldıktan sonra sıkıntı çıkmasını istemiyorum. Şu anki telefonda çok hızlı şarj bitiyor, arada kasmalar oluyor ve kamera falan kötü. iPhone isteğim de var uzun zamandır. Başta S25 Ultra 512 GB alacaktım, sonra iPhone alamayı düşündüm önceden istiyordum. En azından deneyeyim, olur da beğenmezsem ileride satarım. S25 Ultra alırsam ve ileride satarsam iPhone daha pahalıya gidiyor bir de.
Son düzenleyen: Moderatör:
palien
Başarılı
S25 Ultra 16 Pro'dan iyi değil mi zaten? Kafadan onu elemek lazım. Onun yerine düz iPhone 17'yi alternatiflere koymak daha yerinde karar olur.
iPhone alırsam düz seri almak istemiyorum.
Emre Human
Üstün
İPhone 17 ye düz seri gözüyle bakmamak gerekir. Telefonu incelediğinizde düz seri özelliklerini taşımadığını görüyorsunuz zaten. İphone bu sefer düz seriye önem vermiş.
Yeni konular
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-