Detaylar
Kim cevapladı?Sabahlayalım. Ee, hayat nasıl gidiyor? Umarım iyidir.
Normal, kabul edilebilir düzeyde. Seçimden sonra kötüye gidebilir artan fiyatlar sebebiyle.
Hayatınızın gidişatının daha iyi olmasını temenni ederim. Şahsen ülkemizde son yıllarda her yerde ‘zam’ haberlerini gördükten sonra alıştım zannediyorum, içimden üzülmek değil de gülmek geliyor. Böylesine ironik bir durum karşısında normaldir herhâlde...Normal, kabul edilebilir düzeyde. Seçimden sonra kötüye gidebilir artan fiyatlar sebebiyle.
Hayatınızın gidişatının daha iyi olmasını temenni ederim. Şahsen ülkemizde son yıllarda her yerde ‘zam' haberlerini gördükten sonra alıştım zannediyorum, içimden üzülmek değil de gülmek geliyor. Böylesine ironik bir durum karşısında normaldir herhâlde...
Yani bir yandan %52'lik kesim aklıma gelince daha beter olsun diyorum. Batacaksak beraber batalım.
Çok geçmiş olsun hocam.Ağrı çekiyorum, hastaneye gideceğim birazdan. Geceniz güzel, neşeniz bol olsun.
Gunaydin beyler.
Beyazıt
Üstün
Esenlikler.
- Makaleler
- 1
Ah o hastane yolları, aklıma geldikçe üzülürüm. Umarım ağrıların geçer de huzurluca uyursun hocamAğrı çekiyorum, hastaneye gideceğim birazdan. Geceniz güzel, neşeniz bol olsun.