michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 15 Şubat 2026 #11 @Check Engine, ürünün orijinal olmasından yana problem yok zaten. Önemli olan içeriği. Deniz tuzu spreyi sağlık açısından daha iyi tabii ki.
@Check Engine, ürünün orijinal olmasından yana problem yok zaten. Önemli olan içeriği. Deniz tuzu spreyi sağlık açısından daha iyi tabii ki.
KS KS Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 15 Şubat 2026 #12 michaelscofield dedi: @Check Engine, ürünün orijinal olmasından yana problem yok zaten. Önemli olan içeriği. Deniz tuzu spreyi sağlık açısından daha iyi tabii ki. Genişletmek için tıkla... Anladım, sizce iptal edip dediğinizi almak daha mı iyi olur? Yada zarar verir mi saçıma biraz endişe duydum şimdi.
michaelscofield dedi: @Check Engine, ürünün orijinal olmasından yana problem yok zaten. Önemli olan içeriği. Deniz tuzu spreyi sağlık açısından daha iyi tabii ki. Genişletmek için tıkla... Anladım, sizce iptal edip dediğinizi almak daha mı iyi olur? Yada zarar verir mi saçıma biraz endişe duydum şimdi.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.048 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.341 Yer İstanbul 15 Şubat 2026 #13 Check Engine dedi: Anladım, sizce iptal edip dediğinizi almak daha mı iyi olur? Yada zarar verir mi saçıma biraz endişe duydum şimdi. Genişletmek için tıkla... Bence içeriği temiz bir ürün almanız daha iyi olur. İptal edin.
Check Engine dedi: Anladım, sizce iptal edip dediğinizi almak daha mı iyi olur? Yada zarar verir mi saçıma biraz endişe duydum şimdi. Genişletmek için tıkla... Bence içeriği temiz bir ürün almanız daha iyi olur. İptal edin.
KS KS Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 15 Şubat 2026 #14 michaelscofield dedi: Bence içeriği temiz bir ürün almanız daha iyi olur. İptal edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana da öyle geldi, urban care deniz tuzu spreyi daha iyi olur heralde.
michaelscofield dedi: Bence içeriği temiz bir ürün almanız daha iyi olur. İptal edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana da öyle geldi, urban care deniz tuzu spreyi daha iyi olur heralde.
Görkem Say Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 3 Beğeniler 1.648 15 Şubat 2026 #15 Check Engine dedi: Satıcı Amazon diyor ondan güvendim yoksa almazdım tabii. Müşteri hizmetlerine sordum orijinal üründür diyor. Eki Görüntüle 227264 @michaelscofield hocam sizce de arkadaşın dediği gibi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olay urunun orijinal veya Amazon tarafindan satilmasi degil urunun icerigi. Urbancare deniz tuzu spreyi iyi olur.
Check Engine dedi: Satıcı Amazon diyor ondan güvendim yoksa almazdım tabii. Müşteri hizmetlerine sordum orijinal üründür diyor. Eki Görüntüle 227264 @michaelscofield hocam sizce de arkadaşın dediği gibi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olay urunun orijinal veya Amazon tarafindan satilmasi degil urunun icerigi. Urbancare deniz tuzu spreyi iyi olur.
KS KS Check Engine Becerikli Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 564 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 389 15 Şubat 2026 #16 Görkem Say dedi: Olay urunun orijinal veya Amazon tarafindan satilmasi degil urunun icerigi. Urbancare deniz tuzu spreyi iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ürünün içeriği şu hocam: Aqua, Silylan dimetikonu krzemionki, Glycerin, PvP, Alcohol denat. Parfum, Phenoxyethanol, Citric acid, Hydrolyzed milk protein, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Coumarin.
Görkem Say dedi: Olay urunun orijinal veya Amazon tarafindan satilmasi degil urunun icerigi. Urbancare deniz tuzu spreyi iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ürünün içeriği şu hocam: Aqua, Silylan dimetikonu krzemionki, Glycerin, PvP, Alcohol denat. Parfum, Phenoxyethanol, Citric acid, Hydrolyzed milk protein, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Coumarin.