Ateş Hekimoğlu
Yetkin
Merhaba ben hatırlamadığım bir süredir saçımın üstünü uzatıyorum, birkaç aydır da üstünü ya arkaya tarıyorum ya da taç takıyorum. Berbere gittiğim zaman sadece yanları kestiriyorum ama az kestiriyorum yani nasıl diyeyim mahalle serserisi gibi görünmekten korkuyorum (öyle kestirenlere lafım yok ama bazıları cidden öyle duruyor)
. Yarın berbere gideceğim; sizce saçımın yanını ne kadar kestirirsem güzel durur? Bu sefer biraz daha kısa olsun istiyorum ama çok da kısa olsun istemiyorum. 3 numara iyi midir?
Saçımın üstünü çekince gırtlağıma kadar iniyor. Instagram hesabımı bırakıyorum saçımın güncel haline PP'den bakabilirsiniz. Fotoğraf şu an bende yok, ondan Instagram bırakıyorum. Dediğimin haricinde sana gider dediğiniz model varsa önerebilirsiniz.
Saçımın üstünü çekince gırtlağıma kadar iniyor. Instagram hesabımı bırakıyorum saçımın güncel haline PP'den bakabilirsiniz. Fotoğraf şu an bende yok, ondan Instagram bırakıyorum. Dediğimin haricinde sana gider dediğiniz model varsa önerebilirsiniz.