Merhaba ben hatırlamadığım bir süredir saçımın üstünü uzatıyorum, birkaç aydır da üstünü ya arkaya tarıyorum ya da taç takıyorum. Berbere gittiğim zaman sadece yanları kestiriyorum ama az kestiriyorum yani nasıl diyeyim mahalle serserisi gibi görünmekten korkuyorum (öyle kestirenlere lafım yok ama bazıları cidden öyle duruyor) :D. Yarın berbere gideceğim; sizce saçımın yanını ne kadar kestirirsem güzel durur? Bu sefer biraz daha kısa olsun istiyorum ama çok da kısa olsun istemiyorum. 3 numara iyi midir?

Saçımın üstünü çekince gırtlağıma kadar iniyor. Instagram hesabımı bırakıyorum saçımın güncel haline PP'den bakabilirsiniz. Fotoğraf şu an bende yok, ondan Instagram bırakıyorum. Dediğimin haricinde sana gider dediğiniz model varsa önerebilirsiniz.

Kral VPN kapalı açmaya üşendim ama ben sana öneri vereyim.

Kafası yuvarlak olan da kare olan da hangi şekil olursa olsun subay tıraşı mükemmel oluyor.

Seni nedendir bilmem Raziel Nisroc'a benzettim. Ararsan adını bence fikir edinebilirsin.
1723056914937.webp

1723056847842.webp

Dediğimin haricinde sana gider dediğiniz model varsa önerebilirsiniz.
Hocam bence size tamamen kel gider. Biraz da kas yapın. İmkanınız var ise mavi göz lensi de takın. Cebinizde mutlaka yana yatırılmış 0.25 su şişesi de olsun. Tüm kızlar size hayran olacak. Bazıları peşinizden bile kovalayacak. Garanti ediyorum.

Klasik komünizm tıraşları :D.

Hocam bizim "saçını şöyle kestir" dememizle olmaz. Herkesin beğendiği stil kendine göre iyidir. Ama benden sana tavsiye, benim saçlar çok uzun toka takıyorum ve dün saçıma sarı renk açıcı vurdum, resmen legolasa döndüm. Sende bu işe girişme :D.

Yarın nüfus dairesine gidip pasaportumu yenileteceğim ama gitmeye korkuyorum dalga konusu olurum diye.

Son düzenleme: