serbest

Yetkin
Makaleler
1
6 ay öncede burada konu açmıştım. Yine açıyorum. Saçım şu an çok uzadı ve kesme vakti geldi. Sizce nasıl kestireyim?
Denediklerim:
0'a vurdum
Yanlar 0 üstler 3 ve yanlar ile üstler orantılı. Saçım yumuşak o yüzden şekil almıyor, ben de uğraşmıyorum. Bir de yan taraflar klasik yarısı yok😄🤣🤣 her farklı saçı deniyorum. En sevdiğimi yapıyorum yarın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçlar yumuşaksa şu şekil takıl orta uzunlukta iyi saç.

1741282777813.webp

Dosya Ekleri

• IMG_20250306_210043.webp
    IMG_20250306_210043.webp
    227,2 KB · Görüntüleme: 65
Şu anki saçımla çok fark yok gibi ama çok yakışmıyor ya. Resimdeki gibi kalıyor saç. Başka şekil verince kötü oluyor. Fark var mış aslında.

Ya berbat bir kuaföre sahipsiniz ya da saçlarınızı hiç düzeltmiyorsunuz başka bir açıklaması olamaz. Modelle alakası olduğunu sanmıyorum.

Bence berbat bir kuaför tercihi, önleri çok kısa kesmiş çim gibi dik olmuş.

Ya berbat bir kuaföre sahipsiniz ya da saçlarınızı hiç düzeltmiyorsunuz başka bir açıklaması olamaz. Modelle alakası olduğunu sanmıyorum.

Saçıma hiç bakmıyorum doğru. 3E vurmuştum saçımı oradan kalma. Kötü kuaförde olabilir mahalle kuaförü. Yarın başkasına giderim. Fakat direkt resim halinde göstersem daha iyi olur. Hep tarif etmiştim bu güne kadar. Hiç bakmıyorum harbi.

0 en iyisi. Hava alsın. Zaten genetik sağlam değilse 3 yıla dökülür. Alıştır kendini. :hehehe: :rofl:

Üstler 0 yanlar kalsın 🤣

Saçım uzadığı zaman yanlar özellikle daha kısa kalacak şekilde orantılı biçimde toparlatıyorum. Sonra istediğim şekli veriyorum deneyebilirsiniz.

Saçım uzadığı zaman yanlar özellikle daha kısa kalacak şekilde orantılı biçimde toparlatıyorum. Sonra istediğim şekli veriyorum deneyebilirsiniz.

Resim falan var mı? Tam anlatamıyorum ben.

Berber değişti. Ben beğenmedim. Sizi bilmiyorum. 350TL olmuş buralarda kesim. Yani bir tuhaflık var ama çözemedim veya alışık değilim bu saça.

Dosya Ekleri

• IMG_20250307_182027.webp
    IMG_20250307_182027.webp
    294,4 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme: