1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, saçımı asla taramıyorum çok fazla yağlanıyor. İllaki 2 günde bir bazen de eğer yine yağlanıyorsa her gün yıkanırım. Saçımı uzatmayı planlıyorum ama uzatma dediğim kızlardaki gibi değil, enseyi ve önü aldırırım zaten ama yanlar, üstler falan uzun kalacak. Böyleyken sizce uzatmak mantıklı mı? Önceki berber daha önce berbat kesti saçımı önü uzun bıraktı sürekli önüme geliyor.

Sacin yaglaniyorsa uzunken krem kullanmani oneririm. Ben sacimi nadiren tararim cunku dalgali ve kuru bir sac tipim var, sacimi cok fazla kopartiyor. Eger sacini uzatacaksan Daily Perfection sampuanini da oneririm, uzun zamandir kullaniyorum.

Uzun saci asla taramamak dus alsaniz bile dugumlenmeye ve kirilmaya yol acar. Sacinizi taramayan, ''ben ugrasamam ya surekli dus surekli taramak ile'' diyen biriyseniz kulak veya omuz hizasini gecen sac dusunmeyin bile derim.
Omuz hizasını geçen saç istemiyorum ben zaten de enseyi ve önü arada aldırırım onun dışında sadece saçın yan ve üst kısımları uzun kalacak. Şu an da uzun birazcık banyoya girip çıkınca baya bir kabarıyor hiç taramıyorum.

Merhaba, saçımı asla taramıyorum çok fazla yağlanıyor. İllaki 2 günde bir bazen de eğer yine yağlanıyorsa her gün yıkanırım. Saçımı uzatmayı planlıyorum ama uzatma dediğim kızlardaki gibi değil, enseyi ve önü aldırırım zaten ama yanlar, üstler falan uzun kalacak. Böyleyken sizce uzatmak mantıklı mı? Önceki berber daha önce berbat kesti saçımı önü uzun bıraktı sürekli önüme geliyor.
taramıyorsan sakın uzatma.

Sacin yaglaniyorsa uzunken krem kullanmani oneririm. Ben sacimi nadiren tararim cunku dalgali ve kuru bir sac tipim var, sacimi cok fazla kopartiyor. Eger sacini uzatacaksan Daily Perfection sampuanini da oneririm, uzun zamandir kullaniyorum.
Ben şimdi erkeğim de sorun yaratmaz dimi o 😅 bende Bioblas saç döküntü önleyici var 😀

Dönme falan yoksa 3 numara yap bakımı sıfır.
Henüz tam oturmadığı için yüz hatlarım oldukça küçük, bu yüzden sevmiyorum 3 numara berbat duruyor.

Sıradan bir saçın varsa kesinlikle taraman gerekiyor. Benim saçlar kıvırcık istesemde taramam pek mümkün olmuyor, yıka çık yapıyorum.