İmkanı yok, görmüyorum demek istedin sanırım çünkü normal bir insan günde 100 tel saç döker.
Detaylar
Kim cevapladı?Aynısı bende de var, normalde bu kadar fazla dökülmüyordu ama son zamanlarda her elimi saçıma attığımda bir iki tel geliyor, duşta 10 15 tel dökülüyor. Benim akrabaların geneli kel zaten, genetiğimde var muhtemelen. Gerçi gençken pek saç dökülmesi yaşamıyordum, haliyle bu yaşa kadar iyi dayandı, bakalım bundan sonra ne olacakMerhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 30-40 saniye veya taş çatlasın 1 dakika saçımı yukarı ve aşağı doğru oynattım ve 20 tele yakın saçım döküldü. Sizce bu saç dökülmesi sayılır mı? Saçımın sağ ve sol tarafı açık ama bu doğuştan böyle. Fakat bu kadar saç dökülmesi normal gelmedi bana. Sizde böyle yapınca ne kadar dökülüyor?
- Makaleler
- 7
@Hans
Siz elinizle oynayınca 20 tele yakın bir saç geliyor demişsiniz ana konuda. Bu normal bir durum değil bence. Ben yapınca mesela arada dökülen 1-2 tane saç teli geliyor elime. Daha da zorlasam illa gelir fazla saç teli.
Ailenizde kellik veya seyreklik varsa genetik olabilir. Erken yaşlarda saçları çok açılan insanlar olabilir yani genetik olduktan sonra. 20'li yaşlarda bile kel olan insanlar var.
Siz elinizle oynayınca 20 tele yakın bir saç geliyor demişsiniz ana konuda. Bu normal bir durum değil bence. Ben yapınca mesela arada dökülen 1-2 tane saç teli geliyor elime. Daha da zorlasam illa gelir fazla saç teli.
Ailenizde kellik veya seyreklik varsa genetik olabilir. Erken yaşlarda saçları çok açılan insanlar olabilir yani genetik olduktan sonra. 20'li yaşlarda bile kel olan insanlar var.
- Makaleler
- 1
@Hans
Babam kel ve abimin saçı kelin biraz fazlası ama öbür abimin saçı normal. Dökülme ve seyreklik biraz var ama kel değil. Neyse, yapacak bir şey yok. En kötü saç ektiririz.
Söyleyebileceğim kadar değil. Ne saç teli görüyorum ne de seyreklik var.İmkanı yok, görmüyorum demek istedin sanırım çünkü normal bir insan günde 100 tel saç döker.![]()