EmirEffect 61

Başarılı
Yer
KKTC / Antalya
Bu yaz bütçemi sanal gerçeklik gözlüğü için ayırmıştım ve Quest 3's aldım. Fakat bir süre sonra açılan GTA 6 ön siparişleri aklımı karıştırdı. Bu kadar kısa zaman kalmasa tekrardan bütçe oluşturup PS5 Slim almayı düşünüyordum fakat zaten PS tarafından PC'ye gelen çoğu oyunu oynadım, bu yüzden sırf GTA 6 için bakıyordum. Şimdilerde acaba ikinci el 13-15 bin bandında bir Xbox Series S alıp sadece oyun PC'ye gelene kadar oynanır mı diye düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

Ps5 için bile ne durumda çıkacağı belli olmadığı için biraz kararsız kaldım. Çünkü Series S çok daha güçsüz bir konsol. Grafik konusunda pek bir beklentim yok zaten görsel şöleni PC'ye geldiği zaman göreceğiz. Series S için beklentim akıcı oynatması. Bir de şu anki piyasasını hakediyor mu yoksa 22-23bin civarına ikinci el PS5 mi kovalamak lazım ?

Ps5 için bile ne durumda çıkacağı belli olmadığı için biraz kararsız kaldım. Çünkü Series S çok daha güçsüz bir konsol. Grafik konusunda pek bir beklentim yok zaten görsel şöleni PC'ye geldiği zaman göreceğiz. Series S için beklentim akıcı oynatması. Bir de şu anki piyasasını hakediyor mu yoksa 22-23bin civarına ikinci el PS5 mi kovalamak lazım ?
Kararsız kalacak bir durum yok açıkçası. İkinci elde çok uyguna Series S bulunabiliyor. PS4 fiyatına gördüğüm çokça Series S ilanı vardı ikinci elde. Aman aman absürt fiyatlara satılmıyor Series S. PS5 kovalamaya gerek yok.

GTA'yı en iyi ayarlarda oynayamayacaksan beklesin ölmez.

Ben Cyberpunk 2077'yi RTX 5080 ve path tracing ile oynuyorum bu aralar. Bu neymiş yahu diyorum sürekli.

Oyun olgunlaşsın, ekran kartında en iyi performansını al sonra şöleni yaşa, ölene kadar aklında kalır .

Series s'de pek iyi çalışmaz, PS3 GTA5'i nasıl açıyorsa bu da aynı olur.

İkinci el PS5 fat veya slim alabilirsiniz. En ucuz yollu böyle olur.