Makaleler
11
Yer
Slytherin
Link atıp gidiyorsun. Çoğu zaman bunlar Twitter haberleri oluyor. Twitter haber sayfalarının yarısı yalan, diğer yarısı da kaynaksız, asılsız haber paylaşıyor.

Onu da geçtim bari kendin bir yorum yap, açıklama yap. Kendin araştır da kendi cümlelerini yaz biraz. İstesem zaten Twitter'a girip bakarım.

Bu tarz konuların TP'de önüne geçilmeye çalışılıyordu ama burada hiç takılmıyor. Önüne gelen link atıp konu açıyor doğruluğuna dahi bakmadan. Habercilik bu kadar ucuz olmamalı.

Artı 24 Eksi
Aslında Google SEO açısından 3-4 satırlık olsa da cümle kurulmalı diye düşünüyorum. Sadece bağlantı verilerek açılan konuların, foruma faydasından çok; zararı oluyor ve Twitter, Instagram vb. haber sayfalarına da doğrudan itibar etmemek gerek. Bir haberi önce birkaç yerde aratın ki büyük haber sayfalarının bu konu hakkında ne söylediğine, yazdığına bakın.

Artı tuşuna kafa attım. Gerçekten çok sinir oluyorum bir üye sürekli olarak aynısını yapıp duruyor. @Recep Baltaş uyarı yapmıştı bununla alakalı ama dinlemiyorlar.

Aslında çözümü basit, direkt olarak onaylanmaması gerekiyor. Mesaj kasmaktan başka bir şey değil.

Aslında Google SEO açısından 3-4 satırlık olsa da cümle kurulmalı diye düşünüyorum. Sadece bağlantı verilerek açılan konuların, foruma faydasından çok; zararı oluyor ve Twitter, Instagram vb. haber sayfalarına da doğrudan itibar etmemek gerek. Bir haberi önce birkaç yerde aratın ki büyük haber sayfalarının bu konu hakkında ne söylediğine, yazdığına bakın.
Onaylayanlar dikkat etmeli.

Olay moderatörlerde. Sadece bir Tweet konularak açılan konuların onaylanmaması gerekiyor. Sonuçta internetteki her şey güvenilir değil. Haber yapılırken en azından haberin güvenli bir kaynaktan alınıp özetlenmesi gerekiyor.

Bunun ivedi uygulanması lazım, hâlâ devam ediliyor çünkü. Haberlere birkaç kelam edilmesi gerekiyor bence de.

Bunun uygulanması gerekiyor artık.
Altinda kocaman yazmasına rağmen Taylor Swift'in 3D modellemesini ilk insan diye paylaşmış adam.