Eski forumda veya şu anki forumda tanınıp, güvenilen belirli kişilere bu yetki verilebilir. Konuların onaylanması çok uzun sürüyor.
@Enes3078
@Recep Baltaş
@Enes3078
@Recep Baltaş
Son düzenleme:
Aynı şeyi ben de birkaç konuda yaşadım. Sırf bu yüzden konu onaylanana kadar uyumadığım oldu. Aktif moderatör sayısının genel açıdan azlığından öyle oluyor.Bugün konu onaylanması için 1 saat bekledim öyle boş vakit de değildi dahası konu başlığındaki yazım hatalarını değiştirmediler.
Sanırsam yakın zamanda @Enes3078 hocam şu an da mod alımı yapmayı düşünmüyoruz tarzı bir şey demişti. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.Aktif moderatör sayısı çoğu zaman 1 veya 2 oluyor. Bu şekilde bakınca bekleme süresi olması çok normal. Hem biletlere hem raporlara hem de yeni açılan konulara bakmak fazlaca iş yükü demek. Forum büyüdükçe moderatör sayısı artacaktır.
Bugün konu onaylanması için 1 saat bekledim öyle boş vakit de değildi dahası konu başlığındaki yazım hatalarını değiştirmediler.
Sadece bütçe konusuna yazıyorum: Bu iş gönüllülük esaslı olabilir aslında. Tabii diğerlerinde haklısınız, bir şey diyemem.Ekibimiz yeterli büyüklükte, bütçemizi de düzgün hesaplamalıyız.
Oluşturduktan sonra onaylanma sürecine dek değiştirmemize izin verirseniz evet doğru oluştururumModeratörlere kızmak yerine siz de konunuzu doğru başlıkla oluşturabilirsiniz![]()