Bugün konu onaylanması için 1 saat bekledim öyle boş vakit de değildi dahası konu başlığındaki yazım hatalarını değiştirmediler.
Aynı şeyi ben de birkaç konuda yaşadım. Sırf bu yüzden konu onaylanana kadar uyumadığım oldu. Aktif moderatör sayısının genel açıdan azlığından öyle oluyor.

Konuların onaylanmasının uzun sürdüğünü düşünmüyorum, hatta eski foruma kıyasla daha hızlı olduğunu düşünüyorum ancak yine de öneriyi artıladım.

Bence moderatör alınırken farklı zaman dilimlerinde aktif olabilecek moderatörlerin bir araya toplanmasına önem veriyorlardır. Gündüz müsait olabilen moderatörler olduğu gibi gece kuşlarına da ihtiyaç var.

Aktif moderatör sayısı çoğu zaman 1 veya 2 oluyor. Bu şekilde bakınca bekleme süresi olması çok normal. Hem biletlere hem raporlara hem de yeni açılan konulara bakmak fazlaca iş yükü demek. Forum büyüdükçe moderatör sayısı artacaktır.
Sanırsam yakın zamanda @Enes3078 hocam şu an da mod alımı yapmayı düşünmüyoruz tarzı bir şey demişti. Yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Uzun süre forumda zaman geçirsem de bu işi kendim de dahil bir çok kişinin moderatörler kadar ciddiyetli yapacağını düşünmüyorum. Fikir teorik açıdan güzel dursa da pratikte bir çok sorun ortaya çıkacağını ve moderatörlerin işlerini normale kıyasla daha da uzatacağını düşünüyorum.

Ekibimiz yeterli büyüklükte, bütçemizi de düzgün hesaplamalıyız. Her şey düşünülünce şu an için alım yapmak yersiz.

Bugün konu onaylanması için 1 saat bekledim öyle boş vakit de değildi dahası konu başlığındaki yazım hatalarını değiştirmediler.

Moderatörlere kızmak yerine siz de konunuzu doğru başlıkla oluşturabilirsiniz 😊

1-2 hafta öncesine kadar çok uzun sürüyordu ama bayağı kısaldı. Ne kadar doğru başlık ve konu içeriği yazarsanız o kadar hızlı onaylanıyor.

Moderatörlere kızmak yerine siz de konunuzu doğru başlıkla oluşturabilirsiniz 😊
Oluşturduktan sonra onaylanma sürecine dek değiştirmemize izin verirseniz evet doğru oluştururum🙂
Gerçekten lazım, öbür türlü neden başlık kalıcı oluyor, biz de metni de değiştirmeyelim hiç o zaman.
Bu arada sinirim size değil, neredeyse 1 saat beklemem sıkıntı yaratmıştı.

Son düzenleyen: Moderatör: