Herkese teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?Teorik olarak çalınamaz. Şifre veya mail değiştirirken account.riotgames.com sitesine girer, orada da sana kod gider.Valorant hesabımı satıyorum. Siteye koymuştum bir al satçı arkadaş yazdı numarasını verdi. Site üzerinden yapmayalım komisyon alıyor dedi.
Yazdığı şey şu;
Kullanıcı adı ve şifreni ver, hesabı kontrol edeyim. Hesap doğru ve bir sıkıntı yok ise parayı atayım. Parayı attıktan sonra e-postası üzerime verirsin dedi.
Sadece kullanıcı adı ve şifre ile hesap çalınabilir mi? Şifre ve e-posta değişmek için benim e-postama kod geliyor sonuçta.
@Toby Fox bir bilgin var mı?
Yani teoride evet. Fakat bir açığı var mı yok mu bilmiyorum. Riske atmak istemiyorum az para değil sonuçta.Teorik olarak çalınamaz. Şifre veya mail değiştirirken account.riotgames.com sitesine girer, orada da sana kod gider.
Eskiden vardı ancak şuan belli değil, bence acil para ihtiyacınız yoksa dursun.Yani teoride evet. Fakat bir açığı var mı yok mu bilmiyorum. Riske atmak istemiyorum az para değil sonuçta.
Acil para ihtiyacım var fakat 9-10 bin liralık dolandırılma riskini göze alabilecek kadar yok. O yüzden bekleyeceğim.Eskiden vardı ancak şuan belli değil, bence acil para ihtiyacınız yoksa dursun.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
9-10K mı? Nesiniz hocam radiant falan mi?Acil para ihtiyacım var fakat 9-10 bin liralık dolandırılma riskini göze alabilecek kadar yok. O yüzden bekleyeceğim.
Aktif olarak immo 3 ama hesabın peaki radiant.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Profilime imza atar mısınız lütfen.