Sadece tek bir online oyun oynayan oyuncular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şahsen ben her türden oyun oynayan insanlarla takılmayı tercih ederim, yani kültürlü kişilerle. Sadece online oyun oynayan birinde bu kültür çok gelişmemiş oluyor. Sürekli aynı şeyleri yapmak... Sıkıcı.

Boşa geçmiş bir ömür...
Bu tarz tek oyun oynayan kişiler oyuna bağlanıyor. Kazanınca seviniyorlar kaybedince sinir krizlerine giriyorlar. Oyundaki başka oyuncuların sizi toksiklemesi yetmezmiş gibi bir de kötü oynuyorsunuz, tam çıkacakken arkalanıyorsunuz vs. bunlar da eklenince duvarları yumrukluyorsunuz. Online oyunları sırf bu yüzden bıraktım, sinir etmek üzerine kurulu olması ve boktan takım arkadaşları. Bırak ne halleri varsa görsünler

Herkesin kendi tercihi kendi eğlencesi ama, her gün 7/24 Valo, LOL, CS oynayıp hiçbir vasfı olmayan, ana bacı düz giden sümüklü veledi zinaları hakkında diyecek olursam, onları Allah'a havale ediyorum. Ben eskiden PUBG, CS 1.6/GO oynayan biriydim fakat bunlar hep aynı şey olunca insan başka bir şey tatmak istiyor bende hikayeli oyunlara geçtim. Arada sırada Half Life Deathmatch, Minecraft Towny/Bedwars güzel gidiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…