Aynı şekildeyiz ben mezun senemdeyim ve senin gibi dershaneye gitmeden çalışıyorum. Çok mükemmel çalıştığımı söyleyemem günlük 4-5 saat civarında dolaşıyorum şu an. Kendine en uygun şekilde çalışma düzenini oturtman lazım mesela soru çözümlerini sabah, konu izlemeyi akşama doğru yapmak gibi. Onun dışında odan senin konfor alanın olduğundan ve her an her şeye ulaşabildiğinden dolayı odaklanmak zor olabiliyor. Yapabiliyorsan kütüphaneye git. Ben mesela şu anda gitmeyi gerekli bulmuyorum. Konu anlatımlarını evde izlemek daha rahat oluyor benim için. Telefon, bilgisayar gibi şeylerden uzak durmak lazım. Telefonu başka odaya koy. Bilgisayar kullanmak zorunlu ise Steam gibi bildirim gelen uygulamaları kapat derim dostum aynı durum bende de var. Klişe laf ama bir şeyi gerçekten istiyorsan onun için her şeyi yaparsın hedefini tam belirlediğinden emin ol sonuç olarak biz boşuna çalışmıyoruz bu seni motive etsin. Bide sosyal medyanın etkilediğini düşünüyorum. Genel kullanım olarak değil de bu saçma sapan tavsiye veren elemanlar kafamı bozuyor, bunlara da dikkat edebilirsin.