Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitsin başka ülkede savunsun ülkesini kabul edilemez. Yıllardır zulümleri bitmedi insanlara.
Niye burası sizin desteklediklerinize özgür diğerlerine özgür olmayan bir ülke mi? Meclisinde terör örgütü üyeleri ve sempatizanları var derdin futbolcunun kendi ölen sivil halkını anması ve esirlerin serbest bırakılmasını ummasını eleştirmek mi?

Çeşitli Ülkelerde Filistin paylaşımı yapıp linç yiyip kadro dışı kalan futbolculara destek oluyorlardı. Şimdi bizim ne farkımız kaldı onlardan.

Niye burası sizin desteklediklerinize özgür diğerlerine özgür olmayan bir ülke mi? Meclisinde terör örgütü üyeleri ve sempatizanları var derdin futbolcunun kendi ölen sivil halkını anması ve esirlerin serbest bırakılmasını ummasını eleştirmek mi?

Burada kimseyle uzun uzun polemiğe girmek istemiyorum kendi düşüncelerimi yazdım. Ben burada teknoloji için varım siyaset için değil.

Fransa'da Youcef Atal'ı Filistin destekledi diye 7 maç men cezası verilmişti aynı tepki verildi mi? :unsure: (Arap sempatizanı değilim) Filistin konusu şehitlerimizden daha gündemde olması saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.