Planlanmıyor Sağlık kategorisi ana sayfada gözükmesin

Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Düzce
Kaldırılsın demiyorum ama teknoloji forumunda boyumu nasıl uzatırım tarzı konular görmek bana saçma geliyor. Konu dışında olduğu gibi sadece kategoriye girenler görebilse iyi olurdu.

Alın size bir örnek:

Artı -27 Eksi
Sağlık, üzerine makale ve öğreti yazılabilecek bir konu olduğu için ana sayfada gözükmemesi kötü olur.

İfadeler: 683
Bu tür önerilere anlam veremiyorum açıkçası. Forumun adı Techolay Sosyal ve burada herkesin farklı ilgi alanlarına hitap edecek içerikler bulunmalı. Bu tür önerilerin forumun sunduğu çeşitliliği sınırlamaya yönelik olduğunu düşünüyorum.

Bu öneriyi açmadan önce sağlık kategorisindeki aktifliği, konu çeşitliliğini ve konularına gelen yorumları bir gözden geçirseydiniz. Bu önerinizin forumun genel dinamiğiyle ne kadar uyumsuz olduğunu ve aslında bencilce bir yaklaşım olduğunu fark ederdiniz. Sadece sizin görmek istemediğiniz bir içerikten dolayı başkalarının mahrum edilmesi, bana oldukça mantıksız geliyor.

Sonuçta bu tür sınırlamalar tüm kullanıcıların özgürce paylaşım yapabileceği ortamı daraltır. Eğer bir kategori sizi ilgilendirmiyorsa, arkadaşların söylediği gibi o kategoriyi görmemenin yolu var. Ama başkalarının ilgi alanlarını engellemek, forumun sosyal ve çeşitli yapısına zarar verir.

Önerinizi gözden geçirecek olursak, aslında tek bir kişinin rahatını düşünmek yerine genel kullanıcı kitlesinin faydası düşünülmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…