Kerim Demirkaynak Uzman Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 704 Çözümler 4 Beğeniler 615 Yer Düzce 15 Kasım 2024 #1 Kaldırılsın demiyorum ama teknoloji forumunda boyumu nasıl uzatırım tarzı konular görmek bana saçma geliyor. Konu dışında olduğu gibi sadece kategoriye girenler görebilse iyi olurdu. Alın size bir örnek: Konu 'Saç uzatmak boy uzamasını engeller mi?' 15 Kasım 2024 Selam. Boyum 1,73 saçımı uzatmak istiyorum saçımı bağlasam yeter. Saçımı uzatmam boyumun uzamasına engel olur mu? Şimdiden teşekkür ediyorum. Artı -27 Eksi
Kaldırılsın demiyorum ama teknoloji forumunda boyumu nasıl uzatırım tarzı konular görmek bana saçma geliyor. Konu dışında olduğu gibi sadece kategoriye girenler görebilse iyi olurdu. Alın size bir örnek: Konu 'Saç uzatmak boy uzamasını engeller mi?' 15 Kasım 2024 Selam. Boyum 1,73 saçımı uzatmak istiyorum saçımı bağlasam yeter. Saçımı uzatmam boyumun uzamasına engel olur mu? Şimdiden teşekkür ediyorum.
E Emre Human Üstün Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 1.239 Çözümler 1 Beğeniler 560 18 Kasım 2024 #11 EsatKa dedi: Bu şekilde bakarsak bütün önerilerin onaylanması lazım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı öneri sunulduğu takdirde onaylanmalı. Kafa yapınız yanlış; öneride bir sıkıntı bulunmuyor, onaylanabilir düzeyde bile bence.
EsatKa dedi: Bu şekilde bakarsak bütün önerilerin onaylanması lazım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı öneri sunulduğu takdirde onaylanmalı. Kafa yapınız yanlış; öneride bir sıkıntı bulunmuyor, onaylanabilir düzeyde bile bence.
M Merdt Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 2.232 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 2.103 20 Kasım 2024 #12 Kerim Demirkaynak dedi: Konu dışında olduğu gibi sadece kategoriye girenler görebilse iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... 5 dakikanızı ayırıp görmek istemediğiniz forumları göz ardı edince hepsinden kurtuluyorsunuz.
Kerim Demirkaynak dedi: Konu dışında olduğu gibi sadece kategoriye girenler görebilse iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... 5 dakikanızı ayırıp görmek istemediğiniz forumları göz ardı edince hepsinden kurtuluyorsunuz.
4 4 Başarılı Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 323 Makaleler 3 Çözümler 22 Beğeniler 2.821 2 Aralık 2024 #13 Mevcut hali iyi.