Zeytinyağı direkt piştiği zaman doymuş yağa dönüşür. Kızartma yağı olarak kullanılmaz
Eğer kızsanız 2.5 eğer erkekseniz 3 litre diye bir şey yok, boy kilo endeksine göre günde kaç litre su içmeniz gerektiğini gösteren siteler var.
Hem kilo verip hem kas kütlenizi güçlendiremezsiniz, "hem yağ yaktım hem kas kütlemi güçlendirdim"dir o.
Yemekten sonra yürümek genelde mide bulantısı, baş dönmesi tarzı şeylere yol açar. Spor yapan biriyseniz spordan en az 1 saat önce yemek yiyin, yemep yiyip spora giderseniz kusarsınız.
Günde 1000 1500 kalori yemek "sağlıklı" yağ yakımı değildir, kendinize eziyettir.
1000 1500 kalori yiyip 90 kiloya düşseniz ne? Eski kilonuza çok rahat geri ulaşırsınız.
Ana olay yağı azaltıp abur cuburu kesmek. Üstüne spora gitmek, şekeri de kesmek. Bu kadar.
Yoksa sabah 1 yumurta yedim 3 yumurta yedim bunların pek önemi yok
Bu tarz şeyler saçma sapan şeyler deneyeceğinize diyetisyene gidip yemek istemediklerinizi söylerseniz size bir liste çıkartacaktır,
Kısaca günlük karbonhidrat protein tuz şeker miktarınızı aldıktan sonra spora gidip basın, farkı göreceksiniz.