Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, eskiden Sahibinden'de satıcıya özel mesaj atabiliyorduk ama bazı kategorilerde soru sorma vardı. Şimdi komple soru sormaya mı çevrildi? Satıcı mesajlarimdaki hepsi soru sormaya çevrilmiş. Eğer böyleyse kötü olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorular sorulup durulmasın diye özel mesajı kaldırıp herkese açık soru şeklinde yaptılar. Tabi ilan sahibi sadece soruyu soran kişiye görünebilecek şekilde de cevap verebiliyor. Bence mantıklı bir adım.
Aynı sorular sorulup durulmasın diye özel mesajı kaldırıp herkese açık soru şeklinde yaptılar. Tabi ilan sahibi sadece soruyu soran kişiye görünebilecek şekilde de cevap verebiliyor. Bence mantıklı bir adım.
Dediğiniz gibi "sahibi" özel cevap verebiliyor. Belki de platform dışında ya da buluşarak alım yapacağız, özel telefon numarasıyla video yollayacak vb. şeyler için gerekebilir.

Ürün satışı gerçekleştikten sonra soru sorulmadığı için ne satıcı ile ne de alıcı ile iletişime geçiliyor. Arada satış yapıyorum hoşuma gitmeyem bir durum oldu.

Geçenlerde satışını yapıp kargoladığım ürün günlerce kargoda bekledi. Alıcıya ulaşamadığım için süreç ciddi manada uzadı.

Ürün satışı gerçekleştikten sonra soru sorulmadığı için ne satıcı ile ne de alıcı ile iletişime geçiliyor. Arada satış yapıyorum hoşuma gitmeyem bir durum oldu.
Evet hocam dediğiniz sorunu ben de çok kez yaşadım maalesef. Hem satıcı hem alıcı olarak.