PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 16 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar adama anakart işlemci RAM sattım. Adam eve getirip kurmuş PSU takıp sıkıntı çıkmış. Ben ilanıma ürünü sattıktan sonra sorumluluk almıyorum yazdım sizce ne yapmalıyım? Adam yazmayı durdurdu ama sıkıntı çıkar mı tekrar? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2025
Arkadaşlar adama anakart işlemci RAM sattım. Adam eve getirip kurmuş PSU takıp sıkıntı çıkmış. Ben ilanıma ürünü sattıktan sonra sorumluluk almıyorum yazdım sizce ne yapmalıyım? Adam yazmayı durdurdu ama sıkıntı çıkar mı tekrar?
2 21312 Uzman Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 1.759 Çözümler 6 Beğeniler 5.351 16 Ağustos 2025 #2 Param Güvende ile mi sattınız?
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 16 Ağustos 2025 #3 21312 dedi: Param Güvende ile mi sattınız? Genişletmek için tıkla... Hayır elden teslim.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.957 Çözümler 16 Beğeniler 8.213 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 16 Ağustos 2025 #4 PasPas dedi: Hayır elden teslim. Genişletmek için tıkla... Eğer ürün sizdeyken bir sıkıntı çıkmadıysa bir şey yapmak zorunda değilsiniz.
PasPas dedi: Hayır elden teslim. Genişletmek için tıkla... Eğer ürün sizdeyken bir sıkıntı çıkmadıysa bir şey yapmak zorunda değilsiniz.
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 16 Ağustos 2025 #5 21312 dedi: Param Güvende ile mi sattınız? Genişletmek için tıkla... Ne düşünüyorsunuz sice ne olur? Blackraven dedi: Eğer ürün sizdeyken bir sıkıntı çıkmadıysa bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzeltme bendeyken sorun yoktu! Son düzenleme: 16 Ağustos 2025
21312 dedi: Param Güvende ile mi sattınız? Genişletmek için tıkla... Ne düşünüyorsunuz sice ne olur? Blackraven dedi: Eğer ürün sizdeyken bir sıkıntı çıkmadıysa bir şey yapmak zorunda değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Düzeltme bendeyken sorun yoktu!
2 21312 Uzman Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 1.759 Çözümler 6 Beğeniler 5.351 16 Ağustos 2025 #6 PasPas dedi: Hayır elden teslim. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ise alıcının koşulsuz iade hakkı var, fakat elden ise, alıcının size sorması lazım. Sattığınız ürün gerçekten sıkıntılı mıydı?
PasPas dedi: Hayır elden teslim. Genişletmek için tıkla... Param Güvende ise alıcının koşulsuz iade hakkı var, fakat elden ise, alıcının size sorması lazım. Sattığınız ürün gerçekten sıkıntılı mıydı?
2 24300 Becerikli Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 172 Çözümler 1 Beğeniler 132 16 Ağustos 2025 #7 PasPas dedi: Ürünü sattıktan sonra sorumluluk almıyorum yazdım Genişletmek için tıkla... Öyle bir dünya yok. Sorunlu ürünü bu durumu söylemeden sattıysan arkasında seve seve duracaksın.
PasPas dedi: Ürünü sattıktan sonra sorumluluk almıyorum yazdım Genişletmek için tıkla... Öyle bir dünya yok. Sorunlu ürünü bu durumu söylemeden sattıysan arkasında seve seve duracaksın.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 16 Ağustos 2025 #8 Sıkıntılı bir tipse evini basmaya gelebilir.
KS KS PasPas Becerikli Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 246 Beğeniler 94 16 Ağustos 2025 #9 21312 dedi: Param Güvende ise alıcının koşulsuz iade hakkı var, fakat elden ise, alıcının size sorması lazım. Sattığınız ürün gerçekten sıkıntılı mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır değildi. Sattığım ürünler işlemci ram anakart. Sıkıntı anakart ışığı yanıyormuş fan dönüp kapanıyormuş. Bende ilgilenmiyorum dedim.
21312 dedi: Param Güvende ise alıcının koşulsuz iade hakkı var, fakat elden ise, alıcının size sorması lazım. Sattığınız ürün gerçekten sıkıntılı mıydı? Genişletmek için tıkla... Hayır değildi. Sattığım ürünler işlemci ram anakart. Sıkıntı anakart ışığı yanıyormuş fan dönüp kapanıyormuş. Bende ilgilenmiyorum dedim.
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 16 Ağustos 2025 #10 PasPas dedi: Çıktı diyorum ya. Genişletmek için tıkla... Siz sattığınız zaman sorunsuz sattıysanız gerisi sizi ilgilendirmiyor. Belki adam bozuk malı size kakalamaya çalışıyor.
PasPas dedi: Çıktı diyorum ya. Genişletmek için tıkla... Siz sattığınız zaman sorunsuz sattıysanız gerisi sizi ilgilendirmiyor. Belki adam bozuk malı size kakalamaya çalışıyor.