PasPas
Becerikli
Yanlış demişim. İlana yazdım.Öyle bir dünya yok. Sorunlu ürünü bu durumu söylemeden sattıysan arkasında seve seve duracaksın.
Yani ilana önceden yazdım yanlış algılama olmuş.
Yanlış demişim. İlana yazdım.Öyle bir dünya yok. Sorunlu ürünü bu durumu söylemeden sattıysan arkasında seve seve duracaksın.
Değil ise neden alıcıda problem çıktı? Sattığınız ürünün arkasında durmanız lazım.Hayır değildi. Sattığım ürünler işlemci ram anakart. Sıkıntı anakart ışığı yanıyormuş fan dönüp kapanıyormuş. Bende ilgilenmiyorum dedim.
Şikayet edebilir yazışmalaranızla birlikte dava edebilir. Böyle bi hakkı var çünkü satışın olduğu anda bir sıkıntı çıkmış.Hayır değildi. Sattığım ürünler işlemci ram anakart. Sıkıntı anakart ışığı yanıyormuş fan dönüp kapanıyormuş. Bende ilgilenmiyorum dedim.
Neden olabilir belki psu'yu yanlış kabloladı? Hep problem satıcı da mı olacak? Sonuçta ben satmadan önce ilana sattıktan sonra sorumluluk almıyorum yazmışım.Değil ise neden alıcıda, problem çıktı? Sattığınız ürünün arkasında durmanız lazım.
İşte konu hukuk yoluna giderse bu yazdığınızın herhangi bir önemi yok.
Sonuçta pahalı ürünler değil. Dava açabilir. Kendi sorumsuzluğu. Benim elimde psu yok diye belirttim denemek için. Açabilir sıkıntı yokİşte konu hukuk yoluna giderse bu yazdığınızın herhangi bir önemi yok.
Siz bilirsiniz o kadarını. 2 seçeneği var zaten ya dava açar yada kişisel olarak uğraşır panelden adres vs bulup gelir. Başkada elinden bişi gelmez sizden geri dönüş almadığı sürece.Sonuçta pahalı ürünler değil. Dava açabilir. Kendi sorumsuzluğu. Benim elimde psu yok diye belirttim denemek için. Açabilir sıkıntı yok![]()
Yani hocam o zamanda ben yasal yollara başvururumSiz bilirsiniz o kadarını. 2 seçeneği var zaten ya dava açar yada kişisel olarak uğraşır panelden adres vs bulup gelir. Başkada elinden bişi gelmez sizden geri dönüş almadığı sürece.
Valla siz genede dikkat edin. Selam verip almadı diye insan öldürülen bi ülkedeyiz.Yani hocam o zamanda ben yasal yollara başvururumZor değil. Ben o kadar demişim kendisine de sorumluluk bende değil diye.
Değil ise neden alıcıda problem çıktı? Sattığınız ürünün arkasında durmanız lazım.