Hayır değildi. Sattığım ürünler işlemci ram anakart. Sıkıntı anakart ışığı yanıyormuş fan dönüp kapanıyormuş. Bende ilgilenmiyorum dedim.
Şikayet edebilir yazışmalaranızla birlikte dava edebilir. Böyle bi hakkı var çünkü satışın olduğu anda bir sıkıntı çıkmış.

İşte konu hukuk yoluna giderse bu yazdığınızın herhangi bir önemi yok.
Sonuçta pahalı ürünler değil. Dava açabilir. Kendi sorumsuzluğu. Benim elimde psu yok diye belirttim denemek için. Açabilir sıkıntı yok :D

Ürün sağlamdı sattığımda eminim. Adam ilana baktı o kadar yazıyı görmediyse umrumda değil.

Sonuçta pahalı ürünler değil. Dava açabilir. Kendi sorumsuzluğu. Benim elimde psu yok diye belirttim denemek için. Açabilir sıkıntı yok :D
Siz bilirsiniz o kadarını. 2 seçeneği var zaten ya dava açar yada kişisel olarak uğraşır panelden adres vs bulup gelir. Başkada elinden bişi gelmez sizden geri dönüş almadığı sürece.

Siz bilirsiniz o kadarını. 2 seçeneği var zaten ya dava açar yada kişisel olarak uğraşır panelden adres vs bulup gelir. Başkada elinden bişi gelmez sizden geri dönüş almadığı sürece.
Yani hocam o zamanda ben yasal yollara başvururum :D Zor değil. Ben o kadar demişim kendisine de sorumluluk bende değil diye.

Değil ise neden alıcıda problem çıktı? Sattığınız ürünün arkasında durmanız lazım.

Adam almıştır ürünü paldır küldür taşıya taşıya yolda zarar vermiştim. Montajlarken tornavida ile anakartı çizmiştir o olmuştur bu olmuştur. Bilemezsiniz. 2. el işinin adabı sen ürünü alırken kontrol edersin eğer bir sıkıntı çıkmadıysa ondan sonrası malı alan kişinin sorunudur.