@Uyuyan Sincap ve @koztrue hocalarım google verilerini alan ama güvenli olamayan siteleri filtreleyen Startpage - Private Search Engine. No Tracking. No Search History. arama motorunu deneyebilirsiniz. Ben turkcell araması yaptığım zaman bu web sitesi çıkmadı.
techolay.net-startpage-operatör-b02_004831.webp

Kontrol etmesi zor hocam, SEO'ları arındırması vs. cidden zor böyle işlerde çünkü domain değiştiriyor bazıları. IP ban atılır ama daha ileri gidenler de var, o yüzden rezillik denemez. Ben SEO yapmıştım önceden ve eğer cidden düzgün SEO yaparsanız kolayca yukarılara çıkabilirsiniz genel her arama motorunda.
Duckduckgo, Bing ve Yandex ile denemek için birebir aynı aramayı yaptım. Hiçbirinde bu sorun yok.

Bing siteyi dahi göstermiyor, Edge SmartScreen gücüyle engelliyor ancak Google, Firefox, Opera GX, Brave engellemiyor.

DuckDuckGo, Bing ve Yandex ile denemek için birebir aynı aramayı yaptım. Hiçbirinde bu sorun yok.

DuckDuckGo ve Yandex'le bakmadım sağ ol dostum.

TikTok videoları izleyen biri olarak Brave kullanıyorum ama izlemeyen biri güzel Türkçe çeviri ve iyi bir yapay zekasıyla Edge kullanmalı. Ben Edge'e bayılıyorum şahsen koruması da malum çok güzel.