Dostlar mevcut A34 256 GB kullanıyorum, yeni bir cihaz arayışım mevcut. Genel olarak kamera ile işi olmayan ve çok ağır işler yapmayan bir kullanıcıyım. Aklımda tercihen küçük boyutlu cihaz olarak S24 var, takas ile ortalama 24.000 TL civarına geliyor. Ancak aklımı Honor Magic 7 Pro çeliyor. Takas desteği ile cebimden çıkacak para Honor'da 35.000 TL. Sizce aradaki 11.000 TL farka benim kullanım senaryomda değer mi? Çok ciddi bir fark mevcut mu iki cihaz arasında?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Dostlar mevcut A34 256 GB kullanıyorum, yeni bir cihaz arayışım mevcut. Genel olarak kamera ile işi olmayan ve çok ağır işler yapmayan bir kullanıcıyım. Aklımda tercihen küçük boyutlu cihaz olarak S24 var, takas ile ortalama 24.000 TL civarına geliyor. Ancak aklımı Honor magic 7 Pro çeliyor. Takas desteği ile cebimden çıkacak para Honor'da 35.000 TL. Sizce aradaki 11.000 TL farka benim kullanım senaryomda değer mi? Çok ciddi bir fark mevcut mu iki cihaz arasında?
Zaten fark kamera ile işlemci genel olarak. Çok önemli değil senin için (dediğine göre) S24 yeterli olur.
Ekran anlamında hangi cihaz daha başrılı sizce?Zaten fark kamera ile işlemci genel olarak. Çok önemli değil senin için (dediğine göre) S24 yeterli olur.
- Makaleler
- 6
S24 alırsan magic 7 Pro S24+ alırsan ikisindende daha iyi.
Magic 7 Pro hem kagit ustu ekran ozelliklerinde hem de panel kalitesinde daha ustun bir urun.
S24 alın geçin. Honor kullanmama rağmen diyorum. Telefonla işiniz sadece sosyal medyaysa bile bu cihazlar fazla. Paranız varsa tabii iyisini alın. Yoksa S24 bile iyi cihaz.
S24 takas ile 24'e geliyorsa Honor'un fiyatında S25'i alabiliyor olman lazım.
Magic7 Pro, S25 Ultra ayarında tam anlamıyla bir amiral gemisi cihaz. S24 vs S25 Ultra gibi bir karşılaştırma yapmışsınız. Farka fazlasıyla değer.
Küçük ekranlı cihazların bataryası pek iyi olmaz, S24'ün ise ekstra küçük bir pili var. Bunun yanında; ekran, kamera, işlemci, çekim gücü, şarj hızı gibi birçok donanımsal konuda Magic7 Pro'nun bariz üstünlüğü söz konusu. Kaldı ki S24'te Exynos var, ne alırım ne öneririm.
S24 yerine S24+ veya S25 olsa yine Magic7 Pro önde olurdu.
Küçük ekranlı cihazların bataryası pek iyi olmaz, S24'ün ise ekstra küçük bir pili var. Bunun yanında; ekran, kamera, işlemci, çekim gücü, şarj hızı gibi birçok donanımsal konuda Magic7 Pro'nun bariz üstünlüğü söz konusu. Kaldı ki S24'te Exynos var, ne alırım ne öneririm.
S24 yerine S24+ veya S25 olsa yine Magic7 Pro önde olurdu.
Son düzenleme:
Evet alabiliyorum ancak S24'ün satıcısı Hepsiburada ancak s25 modellerinde daha henüz güvenilir diyebileceğim satıcı yok.S24 takas ile 24'e geliyorsa Honor'un fiyatında S25'i alabiliyor olman lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-