Performans modunda RAPID açıyor. Gerek yok. Over Provisioning üretici tarafından tavsiye ediliyor. Alana çok ihtiyacınız yoksa uzun ömür için o şekilde kullanmanız daha iyi.
RAPID modda önbellek muhabbetine RAM abiyi de dahil ediyor. Bu da çeşitli durumarda verilere güle güle demek. O aktarma hızını sabah akşam kullanacak biri olduğunuzu sanmıyorum. O yüzden gerek yok.
Tavsiyem power saving mode. Ben öyle kullanıyorum. El ile ayarladığım %10 Over Provisioning var.
Performans modunda Rapid açıyor. Gerek yok. Over provisioning üretici tarafından tavsiye ediliyor. Alana çok ihtiyacınız yoksa uzun ömür için o şekilde kullanmanız daha iyi.
Rapid modda önbellek muhabbetine RAM abiyi de dahil ediyor. Bu da çeşitli durumarda verilere güle güle demek. O aktarma hızını sabah akşam kullanacak biri olduğunuzu sanmıyorum. O yüzden gerek yok.
Tavsiyem Power saving mode. Ben öyle kullanıyorum. El ile ayarladığım %10 over provisioning var.
Normal kullanıcının ihtiyacı olmadığını ve kullanmasını gerek ürün ömrüne gerekse veri güvenliğine zarar olduğunu belirttim. Avantajı belli. Ülkede bu avantaja gerçekten ihtiyacı olan insan sayısı muhtemelen 4 basamaklı bile değil.
Veriye erişim hızıyla veri aktarım hızını karıştırmayın.
Testleri nasıl yaptığınızı bilmiyoruz. Vadedileni her an vermesi beklenmiyor çünkü DRAM bulunduruyor. Sonuçlarınız o cihazdan beklenebilecek durumda.