Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bir sorun yaratmaz anladığım kadarıyla. Sadece biraz daha ısınabilir. Normal ile performans modundaki farkı anlamak için ikisinde de test yapar mısın?
- Makaleler
- 3
Performans modunda RAPID açıyor. Gerek yok. Over Provisioning üretici tarafından tavsiye ediliyor. Alana çok ihtiyacınız yoksa uzun ömür için o şekilde kullanmanız daha iyi.
RAPID modda önbellek muhabbetine RAM abiyi de dahil ediyor. Bu da çeşitli durumarda verilere güle güle demek. O aktarma hızını sabah akşam kullanacak biri olduğunuzu sanmıyorum. O yüzden gerek yok.
Tavsiyem power saving mode. Ben öyle kullanıyorum. El ile ayarladığım %10 Over Provisioning var.
RAPID modda önbellek muhabbetine RAM abiyi de dahil ediyor. Bu da çeşitli durumarda verilere güle güle demek. O aktarma hızını sabah akşam kullanacak biri olduğunuzu sanmıyorum. O yüzden gerek yok.
Tavsiyem power saving mode. Ben öyle kullanıyorum. El ile ayarladığım %10 Over Provisioning var.
Performans modunda Rapid açıyor. Gerek yok. Over provisioning üretici tarafından tavsiye ediliyor. Alana çok ihtiyacınız yoksa uzun ömür için o şekilde kullanmanız daha iyi.
Rapid modda önbellek muhabbetine RAM abiyi de dahil ediyor. Bu da çeşitli durumarda verilere güle güle demek. O aktarma hızını sabah akşam kullanacak biri olduğunuzu sanmıyorum. O yüzden gerek yok.
Tavsiyem Power saving mode. Ben öyle kullanıyorum. El ile ayarladığım %10 over provisioning var.
Evet boşta 6 GB RAM kullanıyor.
Bu da standart mode sonuçları.
Son düzenleme:
Bana biraz düşük geldi sonuçlar. Performans modu daha iyi olacaktır bence.
Bana biraz düşük geldi sonuçlar. Performans modu daha iyi olacaktır bence.
Onuda ilk başta attım bakar mısınız?
Evet, o yüzden düşük geldi dedim. Performans modu daha iyi olacaktır ısınması çok yoksa.
Evet, o yüzden düşük geldi dedim. Performans modu daha iyi olacaktır ısınması çok yoksa.
Isınma yok normal gözüküyor.
- Makaleler
- 3
Normal kullanıcının ihtiyacı olmadığını ve kullanmasını gerek ürün ömrüne gerekse veri güvenliğine zarar olduğunu belirttim. Avantajı belli. Ülkede bu avantaja gerçekten ihtiyacı olan insan sayısı muhtemelen 4 basamaklı bile değil.
Veriye erişim hızıyla veri aktarım hızını karıştırmayın.
Testleri nasıl yaptığınızı bilmiyoruz. Vadedileni her an vermesi beklenmiyor çünkü DRAM bulunduruyor. Sonuçlarınız o cihazdan beklenebilecek durumda.
Veriye erişim hızıyla veri aktarım hızını karıştırmayın.
Testleri nasıl yaptığınızı bilmiyoruz. Vadedileni her an vermesi beklenmiyor çünkü DRAM bulunduruyor. Sonuçlarınız o cihazdan beklenebilecek durumda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano