Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bir sorun yaratmaz anladığım kadarıyla. Sadece biraz daha ısınabilir. Normal ile performans modundaki farkı anlamak için ikisinde de test yapar mısın?
Normal kullanıcının ihtiyacı olmadığını ve kullanmasını gerek ürün ömrüne gerekse veri güvenliğine zarar olduğunu belirttim. Avantajı belli. Ülkede bu avantaja gerçekten ihtiyacı olan insan sayısı muhtemelen 4 basamaklı bile değil.
Veriye erişim hızıyla veri aktarım hızını karıştırmayın.
Testleri nasıl yaptığınızı bilmiyoruz. Vadedileni her an vermesi beklenmiyor çünkü DRAM bulunduruyor. Sonuçlarınız o cihazdan beklenebilecek durumda.
Anlıyorum teşekkürler.
Normal kullanıcının ihtiyacı olmadığını ve kullanmasını gerek ürün ömrüne gerekse veri güvenliğine zarar olduğunu belirttim. Avantajı belli. Ülkede bu avantaja gerçekten ihtiyacı olan insan sayısı muhtemelen 4 basamaklı bile değil.
Testleri nasıl yaptığınızı bilmiyoruz. Vadedileni her an vermesi beklenmiyor çünkü DRAM bulunduruyor. Sonuçlarınız o cihazdan beklenebilecek durumda.
Normal modda kullanmak daha mantıklı.
Eğer yüksek bir hıza ihtiyacınız yoksa ömür bakımından daha mantıklı. @Vavien. haklı. Bir noktayı atlamışım: Hızı değişebilir ve her an aynı hızı vermeyebilir. Bu yüzden bir sıkıntı yok, çok bir fark yaratmayacaktır gündelik kullanımda.
Eğer yüksek bir hıza ihtiyacınız yoksa ömür bakımından daha mantıklı. @Vavien. haklı. Bir noktayı atlamışım: Hızı değişebilir ve her an aynı hızı vermeyebilir. Bu yüzden bir sıkıntı yok, çok bir fark yaratmayacaktır gündelik kullanımda.
Vallahi yarım saattir oynuyorum oyundaki takilmalarda geçti.
Önceki konuda drop problemi vardi.
En kısa zamanda M.2 SSD alacağım o zamana kadar bunu kullanırım.
Son düzenleme:
Sorunun çözülmesine sevindim. Öbür konuda paylaşıp çözüm işaretlersen çok iyi olur.Vallahi yarım saattir oynuyorum oyundaki takilmalarda geçti.
Önceki konuda drop problemi vardi.
En kısa zamanda M.2 SSD alacağım o zamana kadar bunu kullanırım.
Son düzenleme:
Hocam bu arada performance moda alınca neden bilmiyorum oyundaki drop problemleri çözülüyor fakat normal moda geri alınca takılıyor sizce nedeni nedir?
- Makaleler
- 3
Bilmiyorum. Tahmin yapmam gerekirse sistemin parçaları yeterince uygun değildir veya oyun kötü yazilmistir.
Sürücüyü ağzına kadar doldurmadiginizi varsayıyorum. O durumda normal olabilir. Denemedim.
Sürücüyü ağzına kadar doldurmadiginizi varsayıyorum. O durumda normal olabilir. Denemedim.
Bilmiyorum. Tahmin yapmam gerekirse sistemin parçaları yeterince uygun değildir veya oyun kötü yazilmistir.
Sistemın parçaları yeterince uygun değil nasıl oluyor.
SSD de şu an 170 GB boş alan mevcut.
Ama daha önce de standart modda sorun yaşamadan oynadım ben bu oyunu hem de tam nereye kadar SSD miadını dolduruyor sanırsam.
- Makaleler
- 3
Grafik ayarlariniza göre fazla erişim işlemi falan yapılıyordur falan. Tahmin sadece.
170 GB fazlasıyla yeterli. 10 GB altı falan kalınca sapitmaya başlıyorlar.
Normal kullanımda 10 yıl rahat götürecek bir SSD. Değerleri görmesem de çok kullandığınızı düşünmüyorum.
Normal kullanımda 10 yıl rahat götürecek bir SSD. Değerleri görmesem de çok kullandığınızı düşünmüyorum.
Grafik ayarlariniza göre fazla erişim işlemi falan yapılıyordur falan. Tahmin sadece.
Biri textureleri düşür demişti olabilir mi?
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-