Son düzenleyen: Moderatör:
Detaylar
Kim cevapladı?Normal sayılır. Yük altında değere bakmak lazım.Bir sorum daha var SSD bosta 50 derece calısması normal mi? @Caner Uncu.
55 maksimum. Blok yok iken 75 derecelerde geziyordu.
Gayet iyi o halde.55 maksimum. Blok yok iken 75 derecelerde geziyordu.
Crystal Info'da 2 tane sensor gozukuyor hangisi dogru bunların?
Hocam o kadar rastgele yanıtlar veriyorsun ki... Boşta niye 40 dereceyi geçmesin? Bu yönde bir yönerge var mı mesela? Yok. Tamamen senin sallaman. Yükte de 65 dereceyi geçerse bir şey olmaz. Genelde 70-75 dereceye kadar verimli çalışıyor.
Boşta 40 yükte 65'i geçmesin ama boşta 50 ise yükte rahat 70 olur sırf bu yüzden 980 Pro almıştım.
970 alacaktım normalde 3.000 TL'ye 990 Pro bulunca kaçırmayayım dedim.
Yanlış bilgi: Samsung 980/990 PRO SSD’lerin çalışma sıcaklığı 0–70°C arasıdır. https://semiconductor.samsung.com/consumer-storage/internal-ssd/990-pro/
Hocam o kadar rastgele yanıtlar veriyorsun ki... Boşta niye 40 dereceyi geçmesin? Bu yönde bir yönerge var mı mesela? Yok. Tamamen senin sallaman. Yükte de 65 dereceyi geçerse bir şey olmaz. Genelde 70-75 dereceye kadar verimli çalışıyor.
ASUS teknik destekten iyi biliyorsun yani ben i
Normal, başka bir konuda aynı şekilde 50+ derecede çalıştığı belirtilmişti.
Selam dostlar,
Yakın zamanda bir Magician güncellemesi geldi. Bende doğal olarak yaptım tabi. Yalnız yaptığım son güncellemeden sonra, özellikle SSD boşta 55 derecelere kadar çıkıyor. Biliyorum yükte önemli olan değerler ama, enteresan geldi. Normalde 48-50 derece civarlarında gezerdi. Kasam mesh ve hava akışım iyi durumda. SSD Heatsink modeli olan, Anakart soğutucusunu kullanmıyorum.
Hocam fan eğrisi yapmıştık sizinle hatırlarsınız, onun etkisi olabilir mi? Yoksa güncelleme kaynaklı mı acaba? Bana pek fan eğrisi ile alakalı gelmedi ama. @20424
Yaklaşık 1 yıl sonra %99'a düşmüş...
Yakın zamanda bir Magician güncellemesi geldi. Bende doğal olarak yaptım tabi. Yalnız yaptığım son güncellemeden sonra, özellikle SSD boşta 55 derecelere kadar çıkıyor. Biliyorum yükte önemli olan değerler ama, enteresan geldi. Normalde 48-50 derece civarlarında gezerdi. Kasam mesh ve hava akışım iyi durumda. SSD Heatsink modeli olan, Anakart soğutucusunu kullanmıyorum.
Hocam fan eğrisi yapmıştık sizinle hatırlarsınız, onun etkisi olabilir mi? Yoksa güncelleme kaynaklı mı acaba? Bana pek fan eğrisi ile alakalı gelmedi ama. @20424
Yaklaşık 1 yıl sonra %99'a düşmüş...
- Eagles
- güncellemesi ısınma ısınma sorunu pro samsung samsung 990 pro sorunu
- Forum: SSD, Flash ve Sabit Diskler
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-
-