Makaleler
12
Yer
Çorum
Cihaz
Samsung A16
Merhaba arkadaşlar, daha yeni Samsung A16 satın aldım. 6 GB RAM ve 128 GB hafızalı versiyonu. Telefon menülerde vs. son derece akıcı, hiçbir sorun yok ancak herhangi bir uygulamada sayfayı kaydırırken sürekli takılıyor. Takıla takıla iniyor, akıcılık sıfır.

Ekran 90 Hz şu anda, kontrol ettim. Yazılım güncellemesini de yaptım. Özellikle Twitter gibi sosyal medyalarda oluyor. Bir de telefonu kapatıp açtığımda bildirim çubuğu da bir süre kasarak iniyor, daha sonra düzeliyor ama şu kaydırırken takılma sorunu düzelmiyor. Daha yepyeni telefonda böyle olması üzücü. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, daha yeni Samsung A16 satın aldım. 6 GB RAM ve 128 GB hafızalı versiyonu. Telefon menülerde vs. son derece akıcı, hiçbir sorun yok ancak herhangi bir uygulamada sayfayı kaydırırken sürekli takılıyor. Takıla takıla iniyor, akıcılık sıfır.

Ekran 90 Hz şu anda, kontrol ettim. Yazılım güncellemesini de yaptım. Özellikle Twitter gibi sosyal medyalarda oluyor. Bir de telefonu kapatıp açtığımda bildirim çubuğu da bir süre kasarak iniyor, daha sonra düzeliyor ama şu kaydırırken takılma sorunu düzelmiyor. Daha yepyeni telefonda böyle olması üzücü. Nasıl çözebilirim?
6GB modelinde biraz takılma oluyor hocam.

Maalesef Low-End'de normal. Gelecek guncellemelerle belki cozulebilir.

Hocam cihaz sıfır zaten, virüs girecek bir şey yapmadım. Play Store'dan banka uygulamasıdır, sosyal medya uygulamalarıdır falan bunları indirdim sadece. Hani birkaç aydır kullansam da böyle olsa sıfırlama da yaparım da zaten yeni.

Bunu yapınca çok daha kötü oluyor. 60 Hz'e çektiğimde sanki 30 Hz yapmışım gibi oluyor. Elimdeki diğer 60 Hz telefonla bu telefonun 60 Hz'i bir değil gerçekten.

Büyük olasılıkla kaydırırken kare hızı tekliyor.
Muhtemelen böyle bir şey. Herhangi bir kasma donma yok çünkü, kare takılıyor gibi oluyor.