Makaleler
12
Yer
Çorum
Cihaz
Samsung A16
Merhaba arkadaşlar, daha yeni Samsung A16 satın aldım. 6 GB RAM ve 128 GB hafızalı versiyonu. Telefon menülerde vs. son derece akıcı, hiçbir sorun yok ancak herhangi bir uygulamada sayfayı kaydırırken sürekli takılıyor. Takıla takıla iniyor, akıcılık sıfır.

Ekran 90 Hz şu anda, kontrol ettim. Yazılım güncellemesini de yaptım. Özellikle Twitter gibi sosyal medyalarda oluyor. Bir de telefonu kapatıp açtığımda bildirim çubuğu da bir süre kasarak iniyor, daha sonra düzeliyor ama şu kaydırırken takılma sorunu düzelmiyor. Daha yepyeni telefonda böyle olması üzücü. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
One UI 6.1 sürümündeysen bu hata normal 6.1 kronik sorunu bu.
Evet o sürümdeyim hocam, emin miyiz bundan kaynaklı olduğuna? Ona göre değişim talebini iptal edeyim o zaman.

Biraz olsun rahatsız etmiyor, zaten kaç dk orada vakit geçiriyorum ki?
Sadece Trendyol Go uygulamasında değil ki, Twitter'da da aynı problem var. Hiç akıcı değil uygulama, haliyle kullanasım gelmiyor. Ana menüde olsun, uygulama açılışlarında vs. olsun telefon oldukça hızlı ama uygulamalar dediğim gibi.

Evet o sürümdeyim hocam, emin miyiz bundan kaynaklı olduğuna? Ona göre değişim talebini iptal edeyim o zaman.
Ben de A35'te One UI 6.1 kullanıyorum ve açıkçası bahsedilen sorunu yaşamıyorum. Twitter uygulaması kullanmıyorum belki ama kullandığım herhangi bir uygulamada da bu sorunu yaşamıyorum.

Eğer değişim süreci için geçecek süre size mağduriyet yaşatmayacaksa, bence değişim talebini iptal etmeyin. Bir değişsin, bakalım aynı sorun yaşanacak mı yaşanmayacak mı görmüş oluruz.

@Şişman Adam, az önce deneme amaçlı eski cihazımı açtım. Samsung Galaxy A10, onda da olmaya başladı. Android sürümü falan eski zaten. One UI 6.1'den kaynaklı olmasa gerek. Ama hatırladığım kadarıyla A10'da daha önce böyle bir problem yaşamıyordum. Akıcıydı. Çok garip.

Sadece Trendyol GO uygulamasında değil ki, Twitter'da da aynı problem var. Hiç akıcı değil uygulama, haliyle kullanasım gelmiyor. Ana menüde olsun, uygulama açılışlarında vs. olsun telefon oldukça hızlı ama uygulamalar dediğim gibi.

Aynı sorunu Tab A9+ cihazında yaşıyorum, 6.0 da böyle bir sorun yoktu 6.1 de aynı sorunu yaşıyorum, güncellemeden sonra mı bu sorun vardı yoksa hep var mıydı?