İnceleme Samsung A16: Parasının ötesinde telefon

Telefon benim değil. Bende S23 var GTA SA hariç oyun yok diyebilirim

Çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler. Bende S24 FE severek kullanıyorum gerçekten Samsung kendini geliştirmiş.
Hayırlı olsun. Doğru seçimi yapmışsınız. Ek bir bilgi vereyim. Kamera olarak iPhone 16e'den daha iyi.
Hayırlı olsun.

Samsung A3X altınada 5 yıl yazılım desteğini sunmaya başladığından beri mantıklı seçenekler bence bu telefonlar artık eğer normal bir gündelik kullanım tarzınız varsa.

A16 hakkında benim de şüphelerim vardı. Çevreme aldanmadan aldım. 8.600 TL para verdim. Kesinlikle parasına değer bir telefon. Alacak arkadaşlar için söyleyeyim, kesinlikle koruyucu kılıf ve jelatin taktırın. Yoksa çok kolay çiziliyor. Bir de beyaz veya yeşilini alın. Siyah gerçekten çok kaba gösteriyor telefonu. Şu anda kendisiyle mutluyum.

Oyun konusunda:

Brawl Stars'ta sürekli ping giriyor ama internet ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tab A7 cihazda veya Redmi 10A cihazında girdiğimde sorun olmuyordu. Onu da 2.4Ghz ağına geçerek çözdüm.

PUBG 45 FPS
Minecraft'ta en düşük ayarların 2 chunk üstüne çektiğimde 90 FPS aldım.
Brawl Stars arayüzde avg. 60 FPS oyun içi 90 FPS aldım.

Başka merak ettiğiniz bir oyun varsa söyleyin, boş olduğumda denerim.

Vergi iadesine uygun en iyi telefon sanırım.Guzel inceleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…