Kendime A56 kardeşime A36 aldım daha iyiydi hata yapmışsın ama aldıysan güle güle kullan artık.Selam 28 Haziran'da satın aldım, 3 Temmuz'da elime ulaşacak, sizce hata mı yaptım? Nothing Phone 1 alacaktım ama alacağım gün zamlandı alamadım, kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?İyi telefon ama A36 almanız çok daha iyiysi.
Çıkmaya değerdi.
Maalesef o kadar bütçem yoktu, A35 yerine NP1 alabilirdim ama oda 14400'e çıktı 12800 liradan, tek alabileceğim A35 kalmıştı.
O zaman bu konuyu açmanıza çok gerek yokmuş zaten A34 almamışsınız zaten çok sorun yok.Maalesef o kadar bütçem yoktu, A35 yerine NP1 alabilirdim ama oda 14400'e çıktı 12800 liradan, tek alabileceğim A35 kalmıştı.
Çokta sıkıntı yok zaten güzel telefon kötü değil.Maalesef o kadar bütçem yoktu, A35 yerine NP1 alabilirdim ama oda 14400'e çıktı 12800 liradan, tek alabileceğim A35 kalmıştı.
fxwestro
Uzman
13500 Türk lirasına aldım hocam A36 1500 TL daha pahalı.
Malzeme kalitesi terletiyor mu hocam?
128 GB A36 14,300 civarında geziyor.
800 TL verebilecek olsaydım ve erkenden bilseydim bekleyebilirdim ama yapacak bir şey yok, zaten zor ikna etmiştim ailemi, iade işleriyle uğraşırsam almazlar bir daha. Teşekkürler yine de.
Elime telefon ulaştı, bilmiyorum ama aşırı kaliteli geldi elime, daha önce giriş segment kullandığım için midir bilemem, ilk aldığımda aşırı ısınıyordu bu bayağı korkutmuştu ama One UI 7 yükleyince ısınma sorunu kalktı, ufaktan performansını denemek için PUBG gibi oyunlar yüklüyorum, gelişmeleri ayrı konu veya buradan devam ettiririm.
Yeni konular
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
2.600 TL'ye satılan MediaTek MT7927 ile router yapmak mantıklı mı?
- shiedae3
-