Merhaba arkadaşlar ben Samsung A53 kullanıyorum, şarjı eskisine göre daha az gitmeye başladı bu yüzden yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsung A55 veya A56, birisi 17 bin diğeri ise 20 bin bandında. Aralarındaki fark buna değer mi? Bir de peşin para değil de krediyle alacağım, bütçem nakit almaya izin vermiyor. Kredi için en uygun satın alma yerini nereden bulabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
17 18k ya A55 veya A56 yerine, nothing 2a, Honor 200 gibi modeller daha iyi olur. Diğer konu hakkında bilgim yok maalesef.
17 18k ya A55 veya A56 yerine, nothing 2a, Honor 200 gibi modeller daha iyi olur. Diğer konu hakkında bilgim yok maalesef.
Honor 200'ün tek eksiği IP serfitikası olabilir o telefonlar içerisinde. Su ve toz geçirmiyor deniliyor, lakin bir serfitikası yok. Samsung IP67 koyuyor o segmentte ki telefonlarına bile. O yönünü seviyorum adamların.
A55 ve A56 arasında uçurum gibi bir fark yok bence, ikisi de alınabilir.
enesbatct
Çalışkan
S serisini sevmiyorum ekranı küçük ve pil 4500MAh değeri düşük ne kadar pil tüketmiyor diyorlarsa da pil 5000MAh'a göre az gidiyor.
- Makaleler
- 23
Powerbankle ask yasar artik.
Merhaba arkadaşlar ben Samsung A53 kullanıyorum, şarjı eskisine göre daha az gitmeye başladı bu yüzden yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsung A55 veya A56, birisi 17 bin diğeri ise 20 bin bandında. Aralarındaki fark buna değer mi? Bir de peşin para değil de krediyle alacağım, bütçem nakit almaya izin vermiyor. Kredi için en uygun satın alma yerini nereden bulabilirim?
İkisi arasında neredeyse hiçbir fark yok. Fiyat farkları fazla ise A55 tercih edin. Eğer güncelleme desteği önemli değilse Honor 200 tercih edebilirsiniz.
- Makaleler
- 23
Sarj omrunu onemsiyorsun mesajindan anladigim kadariyla. Nothing Phone 2a alabilirsin kamerayla isin yoksa.Merhaba arkadaşlar ben Samsung A53 kullanıyorum, şarjı eskisine göre daha az gitmeye başladı bu yüzden yeni telefon almayı düşünüyorum. Samsung A55 veya A56, birisi 17 bin diğeri ise 20 bin bandında. Aralarındaki fark buna değer mi? Bir de peşin para değil de krediyle alacağım, bütçem nakit almaya izin vermiyor. Kredi için en uygun satın alma yerini nereden bulabilirim?
S serisi olmayi hak etmeyen rezil bir cihaz. Şarjı ayrı sıkıntı ısınması ayrı sıkıntı.
enesbatct
Çalışkan
O telefon ne kanka çakma telefona benziyor. Android Sistemi bile kötü.Sarj omrunu onemsiyorsun mesajindan anladigim kadariyla. Nothing Phone 2a alabilirsin kamerayla isin yoksa.
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
Yeni mesajlar
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-