Arkadaşlar Samsung S24 FE 256 GB ile aralarında 8bin TL fark var sizce değer mi? Sipariş verdim ama daha telefon gelmedi vazgeçip FE 24 mü alsam.
Değer mi kesinlikle değer ancak konunun gerisinde kredi durumlarından bahsetmişsiniz. Eğer 8K'lık bu masraf ödeme kısmında size 12-13K olarak geri dönecekse değecek bir fark olmayacaktır ancak 8K gibi bir fark için alınabilir işlemci ve kamera farklarına değecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun A56 iyidir. Hangi modeli alırsan al, muhakkak 256 GB olsun. Artık günümüz için 128 GB'ı ileriye dönük olması açısından zayıf buluyorum. 256 GB ve 512 GB günümüz standartları olmaya başladı artık. Bütçe el veriyorsa tabii. S24 FE daha iyi doğal olarak.

Samsung A56'yı iade ettim Samsung S24 FE aldım ama şarjı hızlı azalıyor sanki. Bir de sağ baş parmak izini bir türlü okutamadım sol baş parmak ekleniyor.

Samsung A56'yı iade ettim Samsung S24 FE aldım ama şarjı hızlı azalıyor sanki. Bir de sağ baş parmak izini bir türlü okutamadım sol baş parmak ekleniyor.
Oncelikle hayirli olsun. Sarjin hizli azalmasinin sebebi, cihazin kendini optimize etmesinden kaynakli. 1 aya duzelir. Duzelmezse haber edersin.

Parmak izleriyle en uyumlu ekran koruyucu Spigen markasında Samsung'ta. Ve A56'da optik parmak izi okuyucu sensör var. S ve diğer üst serilerinde ultrasonic parmak izi kullanılıyor. Bundan mütevellit bir tık yavaş çalışabilir a56. pil konusunda da haklılar, optimize ediyor Samsung cihazlar bir süre kendini. Yani yavaş çalışma, bazen okumama sorunları yapabiliyor optik parmak izi sensörleri. Ekran koruyucu uyguladıktan sonra, tekrar tanıt parmaklarını.

Arkadaşlar bu telefonu kullanan var mı? Telefonu kullanmaya başladığımdan beri gözüm ağrımaya başladı. Samsung A53 de böyle olmuyordu.

Güncellik açısından A56 tercih edilebilir. Aralarında fiyat farkı yok denilebilir kadar az zaten.
(Telefon alınmış, arada kalan arkadaşlar için tavsiyemdir.)