Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam,

A56 kullanıcısıyım, A57 mart ayında satışa sunulacak sanırım. A56 çıkalı fazla olmadı, ilk çıktığı gün gidip peşin fiyatına almıştım. Şimdi sorum şu; A56'yı A57 ile takas edip bir üst model ile değiştirmek istesem nasıl olur değer mi? A56 ile A57 arasında çok bir fark görmedim açıkçası. Siz nedersiniz takas etmeli miyim?

Gereksiz masrafa girersin, tek göze çarpan farkı tasarımı ve RAM kapasitesinin daha fazla olması, bir 5 sene sonra düşün makineyi değiştirmeyi.

A56 bence hâlen yeni telefon. Cihaz 5 yıl güncelleme de alacak. Telefonda yaptıklarınız bellidir diye düşünüyorum. Gereksiz masrafa girersiniz.
Yani aslında günlük kullanım olarak düşünebilirsiniz, oyun oynama, bazen film izleme gibi hızlı bir cihaz. Yorumunuz için teşekkürler.
Gerek yok kendi telefonunuzdan devam edin bence. Bir de RAM krizinden dolayı A57'nin fiyatı şişik çıkar kesin.
Muhtemelen öyle olacak.
Gereksiz masrafa girersin, tek göze çarpan farkı tasarımı ve RAM kapasitesinin daha fazla olması, bir 5 sene sonra düşün makineyi değiştirmeyi.
Ben de öyle düşünüyorum, kolay kolay arıza yapmaz, aldığımdan beridir hiçbir sorun yaratmadı. Yani işte bir üst modele geçeyim dedim de gereksiz masraf olur.

Ben de öyle düşünüyorum, kolay kolay arıza yapmaz, aldığımdan beridir hiçbir sorun yaratmadı. Yani işte bir üst modele geçeyim dedim de gereksiz masraf olur.
Yeni ve dengeli bir cihaz söz konusuyken üst modeli almak gereksiz olur.
Elimdeki cihaz 6 yıllık bir fosil olsa da gündelik kullanımda eksiği yok, gidip de A57 gibi bir cihazı almak benim senaryomda mantıklı olur.

Yani aslında günlük kullanım olarak düşünebilirsiniz, oyun oynama, bazen film izleme gibi hızlı bir cihaz. Yorumunuz için teşekkürler.
Böyle bir düşünceniz varsa zaten direkt para biriktirip S serisi almalısınız. Böylelikle sürekli telefon güncelleme derdiniz de kalmaz. Ekstradan da isteklerinizi uzun bir süre karşılar.