Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
A56 almalısın.Merhaba Honor 400 ile Samsung A56 arasında kaldım. Hangi cihazı önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Merhaba Honor 400 ile Samsung A56 arasında kaldım. Hangi cihazı önerirsiniz?
Malzeme kalitesi iyi yazılım işlemciden A56
Küçük olması batarya ve ana kameradan Honor 400
Birbirine yakın telefonlar hangisi isteğini daha çok karşılıyorsa onu seç.
Şöyle bir not geçeyim bataryada A56 o kadar kötü değil sadece Honor 400 daha avantajlı
İşlemci olarak kağıt üstünde A56 daha iyi yoksa aman aman fark yok.
LA Knight
Üstün
Kamera konusunda Honor iyi olmasına rağmen tanıtımda bahsi geçen 31 Ağustos'tan itibaren Yapay Zeka'nın ücretli olacağı söylenmişti. Kamera ana etkense bile izlenecek politika şüpheli. Dolayısıyla sırf kamerası için Honor tercih etmem şimdilik.
Ben A56 tercih ederdim.Merhaba Honor 400 ile Samsung A56 arasında kaldım. Hangi cihazı önerirsiniz?
Bende A54 var, yaz aylarında ve 120 hz adaptif ekran açıkken aşırı ısınıyor. Herkes rahatsız olmayabilir ama ben 60hz kullanıyorum bu yüzden.
Kullanıcı yorumlarını iyi araştır oku bence bu konuda.
Bunun dışında fotograf ve gece video kalitesini çok beğeniyorum. OneUI'a da bayağı alıştım, çok stabil ve kullanışlı. Bunlar önemli ise tavsiye ederim. Hele A54 böyle ise A56 nasıldır düşünemiyorum. Samsungdan devam.
Kullanıcı yorumlarını iyi araştır oku bence bu konuda.
Bunun dışında fotograf ve gece video kalitesini çok beğeniyorum. OneUI'a da bayağı alıştım, çok stabil ve kullanışlı. Bunlar önemli ise tavsiye ederim. Hele A54 böyle ise A56 nasıldır düşünemiyorum. Samsungdan devam.
Glade
Üstün
- Makaleler
- 3
Samsung bu sene Exynos 1580 ile çok yol katetti, işlemci verimliliği ve stabilitesi çok gelişti. Isınma sorunu yok. Oyunlarda FPS stabil 60, ben şu ana kadar 60'tan aşağı verdiğini görmedim telefonumun. A56 kullanıyorum istediğini sorabilirsin.