Kliv

Çalışkan
Kısaca A56'yı seviyorum ama çerçevesi kalın ve telefon büyük, Honor 400 küçük ve çerçevesi ince, ikisinin de arayüzü güzel. A serisinde 2-3 sene sonra donmaya başlıyor diyorlar ondan dolayı kafam karışıyor. Oyun konusunda ikisi de benim için güzel, kamera dizaynı olarak da Honor 400 daha da ilgimi çekti sizce hangisini almalıyım çarşamba ya da perşembe alacağım.

Kısaca A56'yı seviyorum ama çerçevesi kalın ve telefon büyük, Honor 400 küçük ve çerçevesi ince, ikisinin de arayüzü güzel. A serisinde 2-3 sene sonra donmaya başlıyor diyorlar ondan dolayı kafam karışıyor. Oyun konusunda ikisi de benim için güzel, kamera dizaynı olarak da Honor 400 daha da ilgimi çekti sizce hangisini almalıyım çarşamba ya da perşembe alacağım.
Honor 400 daha hoşuna gitmiş gibi. Mağazalardan da bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe artarsa S24 FE artmazsa A56 alın. A53 kullanan biri olarak temiz kullanırsanız donma olacağını sanmıyorum.

A56'ya arayüzü güzel ve 6 sene yazılım güncellemesi olduğu için bakıyorum ama diğer özellikler Honor 400'de daha ilgi çekici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 400'ün kamera ve çerçeve harici bir artısı yok, kendim A56 kullandığımdan biliyorum yazılımı Android tarafının açık ara en iyisi. Bir mağazada ikisini de karşılaştırıp karar verin. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

A56'ya arayüzü güzel ve 6 sene yazılım güncellemesi olduğu için bakıyorum ama diğer özellikler Honor 400'de daha ilgi çekici.

Hem A56 ve Honor 400 kullananlara istediğinizi sorun.
Mesela A56 kullanıcısı @Glade var. Ona sorabilirsiniz. Honor 400 bu forumda kullanan yok sanırım. Varsa yazabilir.

Honor 400'ün kamera ve çerçeve harici bir artısı yok, kendim A56 kullandığımdan biliyorum yazılımı Android tarafının açık ara en iyisi. Bir mağazada ikisini de karşılaştırıp karar verin. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

O kadar fiyat farkına değer mi bir de Honor'un kutu içeriği fazla ondan dolayı da biraz daha ona yanaşıyorum bir de 80 watt.

Honor daha çok hoşunuza gitmiş, onu alın. İkisi de kafa kafaya cihazlar. Ömür olarak da ikisi de aşağı yukarı aynı gider, aynı zamanlarda takılmalar başlar. Güç olarak çok yakın telefonlar. Anlattığınıza göre tekrarlıyorum gönlünüz Honor'dan yana, almamak için bir sebep de yok. S24 FE'ye çıkamıyorsanız alın geçin.