3 ay önce 2.700'e aldığım ürün kısa süre içinde 1.700'e indirime girmişti. Benim ürün kargodaydı.

Dün favorilerimi temizlerken 9.500 olan tableti bugün 10.500 gördüm. İki gün fark var arada. Tamamen şans.

3 ay önce 2.700'e aldığım ürün kısa süre içinde 1.700'e indirime girmişti. Benim ürün kargodaydı.

Dün favorilerimi temizlerken 9.500 olan tableti bugün 10.500 gördüm. İki gün fark var arada. Tamamen şans.

Çok tuhaf değil mi fiyat düşüyor ertesi gün hemen artıyor. Şu an cimri sitesinden mecbur fiyatları takibe aldım.

Kupon kodu nereden bulabilirim? Veya tabletlerde indirim olan özel bir gün var mı? Örneğin Cuma gecesi gibi.

Siz zaten Vatan Bilgisayar'dan paylaşmışsınız. Vatan karta özel bazen indirim oluyor. Cuma günleri de Gaming gecesi oluyor, denk getirirseniz ucuza bulabilirsiniz.

Samsung A9+ 8 GB RAM'lı modelin fiyatı düşer mi? Eski fiyatlara ve yakın zamandakilere Akakçe'den baktım 6K'ya filan da düştüğü de olmuş. Malum seçim yaklaşıyor fiyatlar artar mı?

Eki Görüntüle 24787

Seçimden sonra yüksek ihtimalle fiyatlar yükselecektir.
Apple her zaman ön görü yapıp zam yapıyor. Geçenlerde Apple zam yaptıysa diğer markalarda zam yapacaklardır. Ekonomik olarak gidişat zaten normal değil. Alınacaklar daha fazla ertelenmemeli diye düşünüyorum.
14 Şubat'ta kız arkadaşıma satın aldığım Apple Watch Se modeli yeni zamla birlikte 10.500₺ civarına yaklaştı. Ortalama 2.500₺ avantajım oldu. Ertelememek lazım.

Seçimden sonra yüksek ihtimalle fiyatlar yükselecektir.
Apple her zaman öngörü yapıp zam yapıyor. Geçenlerde Apple zam yaptıysa diğer markalarda zam yapacaklardır. Ekonomik olarak gidişat zaten normal değil. Alınacaklar daha fazla ertelenmemeli diye düşünüyorum.
14 Şubat'ta kız arkadaşıma satın aldığım Apple Watch SE modeli yeni zamla birlikte 10.500₺ civarına yaklaştı. Ortalama 2.500₺ avantajım oldu. Ertelememek lazım.

Anladım o halde 7K'ya fiyat artmazsa mecbur alacağım. Haklısınız geçenlerde Apple zam yaptı diğerleri de yapabilir.

Çok tuhaf değil mi fiyat düşüyor ertesi gün hemen artıyor. Şu an cimri sitesinden mecbur fiyatları takibe aldım.

Her defasında şaşırıyorum. Laptopta da aynısını yaşamıştım. 2 günde üstüne koymuştu. Takip ederken anlıyorlar sanki. Özellikle kafanızda teknolojik alet varsa aldınız aldınız. Almadınız her an her şey değişebilir. İnşallah indirime girer.

Her defasında şaşırıyorum. Laptopta da aynısını yaşamıştım. 2 günde üstüne koymuştu. Takip ederken anlıyorlar sanki. Özellikle kafanızda teknolojik alet varsa aldınız aldınız. Almadınız her an her şey değişebilir. İnşallah indirime girer.

Bakacağız umarım fiyatı düşer. Cimri'den hemen Trendyol, İdefix, Vatan Bilgisayar ve Pazarama'yı seçtim.

Fiyatı %99 ihtimalle düşmez. Bazen Mediamarkt vs. gibi mağazalar internet sitesinde dolaşırken kişiye özel kupon veriyor %10 civarı. Belki öyle bir şey denk gelirse falan ancak o şekilde mevcut fiyatından ucuza alabilme şansın olur. %1 ihtimal stok eritmek için vs. düşürebilirler ama A9+ modelinin stoklarını eritme gereği duyup duymayacaklarına bağlı gerçekleşebilecek bir durum.

Ha birde bu tablette şöyle bir sorun var oyunlar da çift parmak basmıyor birden takılıp duruyor ama kulaklık veya sarj'da oynadığın zaman düzeliyor bunu göz önünde bulundurarak alın.