Merhaba, televizyon arayışı içerisindeyim. Araştırma yaparken Samsung akıllı monitörleri gördüm ve gerçekten hoşuma gitti. Diğer TV'lerden hem ucuz hem daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Fakat bunlarda dahili uydu alıcısı yokmuş. HDMI çıkışlı uydu almak lazımmış ve bu benim kafamı karıştırdı. Bazı yorumlarda iyi bir uydu almanız lazım yoksa görüntü kalitesi 4K olmuyor kötü oluyor demişler. Fakat öneri yapmamışlar. Sizce bu tip bir şey almak mantıklı mı? Küçük odama koymayı planlıyorum. Bunun dışında öneriniz varsa her türlü açığım teşekkür ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10000-15000
fenerlimuhendis
Uzman
Öğrenci iseniz 43" olan model Samsungun kendi eğitim indirim mağazasında 7499 TL. Bende 32" modeli (o da 6300 TL) var. Next Kanky HD uydu alıcı ile bağladım kullanıyorum. Aşırı keyifli cihaz. Uydu alıcı takmadan direkt TV kanallarını izleyemezsiniz. (IPTV hizmetiniz yoksa tabi) Çünkü LNB girişi yok. İçine Tabii, Youtube, Netflix, Amazon Prime gibi uygulamalar da yükleniyor. Tavsiye edebilirim.
Öğrenci iseniz Samsung'un kendi eğitim indirim mağazasında 7499 TL. Bende 32" modeli var. Next Kanky HD uydu alıcı ile bağladım kullanıyorum. Aşırı keyifli cihaz. Uydu alıcı takmadan direkt TV kanallarını izleyemezsiniz. (IPTV hizmetiniz yoksa tabii) Çünkü LNB girişi yok. İçine Tabii, YouTube, Netflix, Amazon Prime gibi uygulamalar da yükleniyor. Tavsiye edebilirim.
Eki Görüntüle 164350
Eki Görüntüle 164351
Açıkçası aile evine alıyorum ama küçük odaya koymayı düşünüyoruz. İndirime bakayım öğrenciyim halen tekrardan teşekkür ederim. Linkteki ürün 43 inç bunun için sizin kullandığınız uydu alıcısını kullansam bir sorun olur mu veya öneriniz var mı?
fenerlimuhendis
Uzman
Sorun olmaz. 4K değil 1080p uydu alıcı. Ama ucuz yollu iş görür bir cihaz. Ben 32" modeli kullanıyorum memnun kaldım şahsen.Açıkçası aile evine alıyorum ama küçük odaya koymayı düşünüyoruz. İndirime bakayım öğrenciyim halen tekrardan teşekkür ederim. Linkteki ürün 43 inç bunun için sizin kullandığınız uydu alıcısını kullansam bir sorun olur mu veya öneriniz var mı?
mete01
Üstün
Öğrenci iseniz 43" olan model Samsung'un kendi eğitim indirim mağazasında 7499 TL. Bende 32" modeli (o da 6300 TL) var. Next kanky HD uydu alıcı ile bağladım kullanıyorum. Aşırı keyifli cihaz. Uydu alıcı takmadan direkt TV kanallarını izleyemezsiniz. (IPTV hizmetiniz yoksa tabii) çünkü LNB girişi yok. İçine tabii, YouTube, Netflix, Amazon Prime gibi uygulamalar da yükleniyor. Tavsiye edebilirim.
Eki Görüntüle 164350
Eki Görüntüle 164351
Aslında uydu olmadan TV izlenebiliyor. Turkcell TV+ sayesinde. Yıllık 700 TL zaten.
fenerlimuhendis
Uzman
Wifi ya da normal LNB uydu daha mantıklı bence. Bir kere o parayı vermek var her sene o parayı vermek var.Aslında uydu olmadan TV izlenebiliyor. Turkcell TV+ sayesinde. Yıllık 700 TL zaten.
mete01
Üstün
Wi-Fi'ya da normal LNB uydu daha mantıklı bence. Bir kere o parayı vermek var her sene o parayı vermek var.
Doğru hocam. Ben de zaten hem uydu aldım hem de TV+. Güzel filmler oluyor.
Yalnız monitörün ekran çözünürlüğü 4K o yüzden görüntü kalitesi iyi bir alıcı almanız gerekecek. Next Innova 4K alabilirsiniz. Kullanıcı yorumları genel anlamda olumlu. Siz yine de yorumları tek tek okuyun ki bir sorunu var mı yok mu ona göre karar verin. Fakat sunduğu görüntü kalitesi itibarıyla piyasadaki en uygun fiyatlı 4K cihaz konumunda. Çünkü işlemcisi HiSilicon ve bu işlemciler görüntüleri yüksek kalitede işlemesiyle bilinir.
Yeni konular
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-