adalet adam

Becerikli
20.09.2025 tarihinde talep oluşturdum, ertesi gün gelip telefonu aldılar benden. Sonra WhatsApp'dan mesaj geldi bana Samsung TR tarafından takip no vs. sonra bir baktım bugün, yani 22.09.2025 tarihinde iptal edilmiş, tamir talebi sebebi ise;
  • Güç.
  • Açılma/Kapanma.
  • Açılmıyor.
Sitede böyle yazıyor. Ben telefonun şarjı gitmesin, adamlar şarj etmekle uğraşmasın diye telefonu kapalı yolladım. Artık hangi cahile denk geldiyse hiç telefon tutmamış mı elinde artık bilmiyorum ama aklına gelmedi herhalde güç tuşuna basılı tutup açmak. Telefonu garantiye yollamamın sebebi de telefonu mart ayında almış olmama rağmen 2 farklı yerde boya soyulması olmuş olmasıydı. Sitede takip sisteminin verdiği tüm bilgiler;

1758494325694.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir daha gönder ve içine küçük bir not ekle. Muhtemelen arkadaş yeni işe başlamış, olayı anlamamıştır.
Olabilir, aklıma gelmemişti şimdi siz söyleyince mantıklı geldi. Ama büyük ihtimalle bir daha göndermeyeceğim ya da gönderirsem daha sonra gönderirim. Tatilde vs. okulda lazım oluyor telefon bazen, bir de eğer biliyorsanız telefonum ne zaman geri gelir?

Son düzenleyen: Moderatör: