Güncelleme desteği bitmiş ya da One UI 8 almayacak modellerin Bootloader kilidi acık kalacak, onların konu ile alakası yok.

E ben son güncellemesi One UI 8 olanları söyledim (S22, S21 FE) onların konu ile asıl alakası var çünkü en çok zararı onlar görüyor.

E ben son güncellemesi One UI 8 olanları söyledim (S22, S21 FE) onların konu ile asıl alakası var çünkü en çok zararı onlar görüyor.
S23 FE'de bu bootloader kilidi çok etkiler mi sizce? S23 FE kullanıcısıyım ve Android 16'dan sonra bir güncelleme daha (Android 17) alacak.

S21 fe modelinin güncelleme desteği bitti 😅
Henüz bitmedi, Android 12 ile geldiği ve 4 yıl güncelleme alacağı için Android 16'yı alacak.

S21 FE modelinin güncelleme desteği bitti 😅

S23 FE'de bu Bootloader kilidi çok etkiler mi sizce? S23 FE kullanıcısıyım ve Android 16'dan sonra bir güncelleme daha (Android 17) alacak.

Henüz bitmedi, Android 12 ile geldiği ve 4 yıl güncelleme alacağı için Android 16'yı alacak.

O daha az etkilenecek ama yine de kötü etkilenecek.(şahsen)
Nedeni ise yine ROM atıp daha uzun süre kullanabilirdin. S24 ve S25 kullanıcıları rahat.

O daha az etkilenecek ama yine de kötü etkilenecek.

Bilemiyorum.
Screenshot_20250805_231700_Chrome.webp

O daha az etkilenecek ama yine de kötü etkilenecek.

Gerçi zaten S23 FE için adam akıllı Custom ROM yapan da yok. Bakalım, durumu göreceğiz.

Ben zaten otomatik güncellemeleri kapattım, Android 15 ile bir süre devam etmeyi düşünüyorum. Eğer yeni bir telefona geçiş yapmadan önce telefonu satmayı düşünürsem ve Custom ROM çıkmadıysa o zaman Android 16 veya 17'ye geçebilirim. Onun dışında Android 15 ile devam etmeyi düşünüyorum.

Gerçi zaten S23 FE için adamakıllı Custom ROM yapan da yok. Bakalım, durumu göreceğiz.

Ben zaten otomatik güncellemeleri kapattım, Android 15 ile bir süre devam etmeyi düşünüyorum. Eğer yeni bir telefona geçiş yapmadan önce telefonu satmayı düşünürsem ve Custom ROM çıkmadıysa o zaman Android 16 veya 17'ye geçebilirim. Onun dışında Android 15 ile devam etmeyi düşünüyorum.

Bende öyle yapacağım. Telefon değiştireceğim zamana yakın.

Alacak dostum. Düzeltilir yakında. S21'den 1 yıl sonra piyasaya sürüldü. Yani S22 ile yakın zamanda. Bu yüzden alacak.
Bilmiyorum ve acıkcası çok umurumda değil, ben gelen güvenlik yamaları ve güncellemeler ile mutluyum.

Çok dert yakınan var ise güncellemesin, kilidini açık bırakıp zamanı geldiğinde custom rom yüklesin.