Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fordark

Yetkin
Eski telefonumda 505xxxxxxx yazıp arayabiliyordum ama Samsung A25 5G telefonumda aynısını yaptığımda uzun süre çalıyor ve aradığım kişi duymuyor.
+90 505xxxxxxx Olarak aradığımda arıyor, hiç sorun olmuyor.

Türk Telekom şubesinden almıştım telefonumu Türk Telekom şubesine gittim Türk Telekom müşteri hizmetleriyle görüşün dedi, görüştüm. Müşteri hizmetleri sorun yok telefon ayarlarınıza bakın dedi, çok kurcaladım ayarları ama bir sonuç elde edemedim. Samsung müşteri hizmetleri ise net bir çözüm öneremedi.

Eğer A serisi telefonunuz varsa ve ilk defa arayacağınız kişileri 0 yazmadan arayabiliyorsanız bende sıkıntı vardır. Bu konuda cevabınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski telefonumda 505xxxxxxx yazıp arayabiliyordum ama Samsung A25 5G telefonumda aynısını yaptığımda uzun süre çalıyor ve aradığım kişi duymuyor.
+90 505xxxxxxx olarak aradığımda arıyor, hiç sorun olmuyor.

Türk Telekom şubesinden almıştım telefonumu Türk Telekom şubesine gittim Türk Telekom müşteri hizmetleriyle görüşün dedi, görüştüm. Müşteri hizmetleri sorun yok telefon ayarlarınıza bakın dedi, çok kurcaladım ayarları ama bir sonuç elde edemedim. Samsung müşteri hizmetleri ise net bir çözüm öneremedi.

Eğer a serisi telefonunuz varsa ve ilk defa arayacağınız kişileri 0 yazmadan arayabiliyorsanız bende sıkıntı vardır. Bu konuda cevabınıza ihtiyacım var.

Bende yeni Xiaomi telefonumda önceden Redmi cihazımda 0 olmadan kaydettiğim numaraları arayamıyorum.

Hayır, ben de 0 yazmadan arayamıyorum. Bazı numaraları 0'sız kaydetmiştim onları düzeltmem gerekti.

Bende yeni Xiaomi telefonumda önceden Redmi cihazımda 0 olmadan kaydettiğim numaraları arayamıyorum.

+90534... ve 0534... sıkıntısız ama 534... aranmıyor bende.

Aşırı teşekkür ederim hepinize. İçim çok rahatladı.