İsimbulamajim
Üstün
A10s olduğunu görmedim. Birdaha bakacağım.
@Vâveylâ siz AIDA64 indirip işlemci kısmına gelerek görsel atın.
Stok 10 kalıyor o zaman geriye.@Vâveylâ Custom ROM'u unutun. O telefona custom ROM yok. Mediatek işlemci olması çok etkili.
Bu da brick olma riskini yükselttiği anlamına geliyor, doğru mu?TWRP bile bazen hatalı çalışıyor siz düşünün resmi TWRP bile yok.
Bu da brick olma riskini yükselttiği anlamına geliyor, doğru mu?
O telefon J5 2016'dan daha yavaş vallahi. J1'den sonra Samsung'un yaptığı en kötü telefon olabilir. Shizuku ve Canta ile ne varsa silin.
Android 7.1.2 bile bunu zorla kaldırır. J1'den sonraki en kötü telefon değil daha J2, J4, J6 diye gidiyor. Gerçi hepsi aynı şey.O telefon J5 2016'dan daha yavaş vallahi. J1'den sonra Samsung'un yaptığı en kötü telefon olabilir. Shizuku ve Canta ile ne varsa silin.
O cihazlar işini yapıyordu. Samsung Ace, Young vb. de öyle. J1 ve A10/A10S işini yapmıyor.Android 7.1.2 bile bunu zorla kaldırır. J1'den sonraki en kötü telefon değil daha J2, J4, J6 diye gidiyor. Gerçi hepsi aynı şey.
Yok benim kullanmadıım J serisinde sadece Core'lar kaldı gerçekten hepsi birbirinden kötü. A serisinde ise en kötüsü A0 ve A10 serisi. A17 bile fiyatını benim gözümde hak etmiyor.O cihazlar işini yapıyordu. Samsung Ace, Young vb. de öyle. J1 ve A10S işini yapmıyor.