Josh

Uzman
Merhaba,

S8+ SM G955F telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonun şarjı su gibi akıyor. 1 dakikada %2 filan gidiyor. Zaten yedek telefon olduğu için atacağım ROM ama hiçbir şey bilmiyorum ROM hakkında. Nasıl atılır, ne yapılır? Yardımcı olursanız sevinirim. (PC var gerekirse.)

Merhaba,

S8+ sm G955F telefonuma Custom ROM kurmak istiyorum. Telefonun şarjı su gibi akıyor. 1 dakikada %2 filan gidiyor. Zaten yedek telefon olduğu için atacağım ROM ama hiçbir şey bilmiyorum ROM hakkında. Nasıl atılır, ne yapılır? Yardımcı olursanız sevinirim. (PC var gerekirse.)

Telefonunda geliştirici seçeneklerini aç, USB hata ayıklama ve OEM kilit açmayı aktif et.
Download moduna gir ses kısma Bixby güç.
PC'de Odin'i aç, AP kısmına G955F için indirdiğin TWRP. Tar dosyasını koy, Auto Reboot'u kapatıp Start'a bas.
İşlem bitince telefonu hemen ses açma Bixby güç ile TWRP'ye aç.
TWRP'de format data yap, sonra ınstall'dan ROM ZIP'ini yükle.
Yeniden başlat en son da.

Telefonunda geliştirici seçeneklerini aç, USB hata ayıklama ve OEM kilit açmayı aktif et.
Download moduna gir ses kısma Bixby güç.
PC'de Odin'i aç, AP kısmına G955F için indirdiğin TWRP. Tar dosyasını koy, Auto Reboot'u kapatıp Start'a bas.
İşlem bitince telefonu hemen ses açma Bixby güç ile TWRP'ye aç.
TWRP'de format data yap, sonra ınstall'dan ROM ZIP'ini yükle.
Yeniden başlat en son da.
Herhangi bir rom yüklemedim.Önerebileceğiniz var mıdır?

Hocam indirme linklerini bulamadım. Sitesinde benim cihazım gözükmüyor. Başka bir videodan bulum bunu güvenilir midir bilemiyorum.

Google Drive linki güvenilir sayılmaz çünkü resmi kaynak değil.
S8+ için güvenilir tek indirme kaynağı XDA'daki geliştirici konusudur. Buradan indir:
LineageOS 20 S8/S8+/Note8 için unofficial.
xdaforums.com/t/lineageos-20-android-13-for-s8-s8-note8.4485525
Buradaki linkler güvenilirdir. Bu sayfadan indir, başka yerden indirme.

Google Drive linki güvenilir sayılmaz çünkü resmi kaynak değil.
S8+ için güvenilir tek indirme kaynağı XDA'daki geliştirici konusudur. Buradan indir:
LineageOS 20 S8/S8+/Note8 için unofficial.
xdaforums.com/t/lineageos-20-android-13-for-s8-s8-note8.4485525
Buradaki linkler güvenilirdir. Bu sayfadan indir, başka yerden indirme.

Hocam cok soru sordumda 3 tane var 3ünüde indircek miyim?

1766696002689.webp